ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: «Πολύ λίγος» ο Καμίνης

Σακελλαρίδης: «Πολύ λίγος» ο Καμίνης

O υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης χαρακτηρίζει σε σημερινή του συνέντευξη τον Γιώργο Καμίνη «πολύ λίγο», ενώ επισημαίνει ότι ο δεύτερος αποδέχεται παθητικά σειρά κυβερνητικών πολιτικών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στο Mega, εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα είναι στο δεύτερο γύρο και ότι υπάρχει δυναμική ώστε η υποψηφιότητά του να αναδειχθεί στην πρώτη θέση.

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει στο Δήμο Αθηναίων θα είναι πιο κοντά η πτώση του μνημονίου, τόνιζοντας ότι ο Δήμος Αθηναίων έχει ιδιαίτερο συμβολισμό ως πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Εξήγησε ότι τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να αποσυνδέονται από το μνημόνιο, όπως θέλουν οι Γ.Καμίνης και Αρης Σπηλιωτόπουλος, και κατηγόρησε το νυν δήμαρχο Αθηναίων για παθητικότητα απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές.

Ο Γ.Σακελλαρίδης τόνισε: «Δεν πρέπει να έχουμε χαμηλές προσδοκίες από το Δήμο Αθηναίων, ούτε να συμβιβαζόμαστε, ούτε να αντιμετωπίζουμε με παθητικότητα τις καταστάσεις». Διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος θα ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στον υπουργό Εσωτερικών και επέκρινε τον κ. Καμίνη για έλλειπες κοινωνικό έργο εν μέσω της κρίσης και των τεράστιων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί.

Σε ό,τι αφορά τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων Ν.Κακλαμάνη, σημείωσε ότι η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μόνη που του έκανε αντιπολίτευση και του ασκούσε κριτική, με αποτέλεσμα να συμβάλλει αποφασιστικά ώστε ο κ. Κακλαμάνης να μην είναι ξανά δήμαρχος.