ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμίνης: Δεν δέχομαι μαθήματα από τον κ. Κακλαμάνη

Καμίνης: Δεν δέχομαι μαθήματα από τον κ. Κακλαμάνη

Ανταπέδωσε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης τα πυρά που δέχθηκε από τον υποψήφιο για τον δήμο και πρώην δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών.

«Δεν δέχομαι μαθήματα από τον κ. Κακλαμάνη», είπε μιλώντας στο Mega και σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «ο κ. Κακλαμάνης για να πληρώσει τους μισθούς παραμονές των εκλογών χρειάστηκε να δανειστεί».

«Το ζήτημα είναι τα λεφτά που έχεις πώς τα διαχειρίζεσαι. Με λιγότερα λεφτά συντηρούμε περισσότερο κόσμο. Αυτή τη στιγμή ο δήμος συντηρεί 20.000 ανθρώπους», τόνισε ο κ. Καμίνης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κακλαμάνης έκανε λόγο για «μύθο νοικοκυρέματος» από τον κ. Καμίνη και υποστήριξε ότι ο νυν δήμαρχος ξεκίνησε τη θητεία του με 30 εκατ. ευρώ «προίκα», ότι οι δαπάνες για μισθολογικό κόστος (λόγω ενιαίου μισθολογίου, απολύσεων συμβασιούχων, συνταξιοδότησης και κινητικότητας-διαθεσιμότητας) μειώθηκαν κατά 118 εκατ. ευρώ τα έτη 2011-2013, οι αμοιβές των αιρετών μειώθηκαν λόγω «Καλλικράτη» κατά 500.000 ευρώ και οι κοινωνικές παροχές μειώθηκαν συνολικά κατά 38,5 εκατ. ευρώ.