ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στρατούλης: Το ποτάμι είναι θολό

Στρατούλης: Το ποτάμι είναι θολό

Τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στον realfm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Μέχρι τώρα το Ποτάμι είναι θολό. Με την έννοια ότι δεν έχει τοποθετηθεί για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον λαό και τη χώρα. Δηλαδή, για το ζήτημα των Μνημονίων, για το ζήτημα του υπέρογκου και αδύνατου να αποπληρωθεί δημοσίου χρέους της χώρας, για το ζήτημα των πολιτικών λιτότητας, το Κυπριακό. Δεν αναφέρομαι στα δύσκολα, αναφέρομαι τουλάχιστον στα πρώτα, τα οποία είναι τα βασικά», είπε ο κ. Στρατούλης.

«Το δεύτερο», πρόσθεσε, «να δούμε σε τελική ανάλυση και από το εκλογικό αποτέλεσμα το αν πραγματικά είναι ποτάμι, είναι ένας απλός ξεροπόταμος, ένα απλό ρυάκι ή ένας μικρός χείμαρρος».

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «στην κάλπη θα δοκιμαστούν όλα. Αλλά με βάση τις θέσεις τους που κάποια στιγμή πρέπει να δημοσιοποιήσουν».

Αναφορικά με την Ελιά, τόνισε ότι «από τη μία έχουμε Ποτάμι και από την άλλη έχουμε Ελιά. Η γνώμη η δική μας είναι ότι όλα αυτά γίνονται για να ανασυγκροτηθεί το πολιτικό κατεστημένο στη χώρα μας και για να μπουν αναχώματα σε μία ριζοσπαστικοποιημένη ψήφο προς τον ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας».

Διαβάστε επίσης:

Ο Παπανδρέου «απειλεί» Βενιζέλο και τρομάζει Σαμαρά

Βαγγέλης μόνος, ψάχνει... κόμμα

Χρυσοχοΐδης: Σε υπαρξιακή απόγνωση το ΠΑΣΟΚ