ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα του Παντελή Καψή με την «ΕΛΙΑ»

«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα του Παντελή Καψή με την «ΕΛΙΑ»

Ο άνθρωπος που διέλυσε την ΕΡΤ και κουνούσε προκλητικά το δάχτυλο στους απολυμένους εργαζόμενους, δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει θέση στην Ευρωβουλή.

Ο υπουργός των καναλαρχών που με τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και το πραξικοπηματικό «λουκέτο» στην ΕΡΤ, έδωσε «άφεση αμαρτιών» στο 23χρονο αμαρτωλό παρελθόν των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, ζητά τώρα την ψήφο των πολιτών.

Πιστός εδώ και χρόνια στις δυνάμεις της λεγόμενης κεντροαριστεράς και γνωστός φίλος των κυβερνήσεων Σημίτη, ο κ. Καψης ολοκλήρωσε το έργο του με την ταφόπλακα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και κοιτά πλέον το πολιτικό του μέλλον.

Ο κ. Παντελής Καψής αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης και να τεθεί υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ – Δημοκρατική Παράταξη στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου και να είναι υποψήφιος με την ΕΛΙΑ – Δημοκρατική Παράταξη στις ευρωεκλογές , έχει λάβει, ο Παντελής Καψής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης «φλέρταρε» εδώ και καιρό με την ιδέα, ενώ το όνομά του είχε γραφτεί στα ρεπορτάζ σχεδόν όλων των εφημερίδων ως πιθανού υποψηφίου ευρωβουλευτή με την Ελιά, όταν είχε δηλώσει δημοσίως ότι τον Μάρτιο θα παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης.

Μετά το «ναυάγιο» λοιπόν των «58» ο κ. Καψής στράφηκε προς την «Ελιά», με την οποία φέρεται τελικά να έχει συμφωνήσει σε όλα.