ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στον αέρα η απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ από τον Δήμο Αθηναίων»

«Στον αέρα η απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ από τον Δήμο Αθηναίων»

Επίθεση προς τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη εξαπέλυσε η δημοτική παράταξη «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» του υποψήφιου Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, «εκπέμποντας» συναγερμό για τον κίνδυνο να χαθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, εξαιτίας της αμέλειας του κ. Καμίνη.

«Για ακόμη μία φορά η δημοτική αρχή του κ. Καμίνη κατάφερε το ακατόρθωτο... Λίγο πριν εκπνεύσουν οι προθεσμίες για τη δημοπράτηση των Τεχνικών Έργων, που υποτίθεται ότι έχουν ενταχθεί στο τρέχον ΕΣΠΑ, δεν έχει αντιληφθεί, ότι, παράλληλα με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, θα έπρεπε να έχει αναμορφωθεί και το Τεχνικό Πρόγραμμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η προσπάθεια για απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ να είναι κυριολεκτικά στον αέρα!

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, καλεί τον κ. Καμίνη, έστω την ύστατη ώρα, να συγκαλέσει, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 2 του Ν. 3852/2010, έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να κάνει αναμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος και να σωθεί -στο παρά ένα- το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου! Ελπίζουμε, ότι ο κ. Καμίνης δεν θα επιρρίψει στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων την ευθύνη, για τη δική του άγνοια και προχειρότητα, όπως έχει κατ' επανάληψη πράξει στο παρελθόν».

Διαβάστε επίσης:

Κασσής: Προτιμώ τον Νικήτα Κακλαμάνη

Κακλαμάνης: Θα στηρίξω Σπηλιωτόπουλο στο β' γύρο