ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Τζιτζικώστα στη Χαλκιδική

Περιοδεία Τζιτζικώστα στη Χαλκιδική

Επίσκεψη στο Σύνδεσμο Βιομηχάνων & Βιοτεχνών Λακκώματος πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο περιοδείας στη Χαλκιδική.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες, με κυρίαρχο την κατάρτιση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, για το οποίο ο κ. Τζιτζικώστας δεσμεύτηκε να πιέσει «ώστε να προχωρήσει αυτή η διαδικασία, διότι χωρίς αυτό, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ούτε τα υπόλοιπα προβλήματα που απασχολούν το Σύνδεσμο, όπως η βελτίωση των υποδομών που απαιτούνται για να μπορέσει να συμβαδίσει η ανάπτυξη των επιχειρήσεων της περιοχής, με την προστασία του περιβάλλοντος».


Στη συνέχεια ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος και περιφερειακοί σύμβουλοι βρέθηκαν στη Νέα Καλλικράτεια και συνομίλησαν με επαγγελματίες, πολίτες και καταστηματάρχες της περιοχής, ενώ είχαν συνάντηση και με εκπροσώπους τοπικών φορέων.


«Χαλκιδική δεν είναι μόνο τουρισμός. Είναι και αγροτική παραγωγή αλλά και βιομηχανία. Στο επίκεντρο της πολιτικής μας έχουμε την ανάπτυξη όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιφερειακών μας ενοτήτων, μέσα από στοχευμένες δράσεις και κυρίως με τους πόρους του ΕΣΠΑ», κατέληξε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Διαβάστε επίσης: Τζιτζικώστας προς Ιωαννίδη: Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος