ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Ρεπούση ξαναχτυπά – Μέσω twitter εναντίον των παρελάσεων

H Ρεπούση ξαναχτυπά – Μέσω twitter εναντίον των παρελάσεων

Με ανάρτησή της, μέσω του twitter, η γνωστή για τις απόψεις της βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ συνδέει τις παρελάσεις με μικροκομματικά συμφέροντα της Δεξιάς, όπως χαρακρτηριστικά γράφει.

Αναστάτωση προκαλεί για άλλη μια φορά η κυρία Ρεπούση γράφοντας ότι «τα μηχανοκίνητα άρματα και τα μαχητικά αεροσκάφη επανέρχονται στις παρελάσεις» χωρίς να υπολογίζεται το κόστος ενώ χρησιμοποιεί και ένα σκληρό σχόλιο για την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά σηεμιώνοντας: «Δεξιά και πάσης Ελλάδος».

«Μηχανοκίνητα άρματα και μαχητικά αεροπλάνα επιστρέφουν μετά από 4 χρόνια στις εθνικές παρελάσεις. Δεξιά και πάσης Ελλάδος, υπεράνω κόστους».

Με αυτό το σχόλιό της στο Twitter, η βουλευτής Α' Πειραιά και φερόμενη ως επικρατέστερη υποψήφια της ΔΗΜΑΡ για τη δημαρχία του Πειραιά, Μαρία Ρεπούση, προκαλεί και πάλι ποικίλα σχόλια, ταυτίζοντας, ουσιαστικά, το θεσμό της παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου με την κυβερνητική παράταξη.

Η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο για τις θέσεις της επί ζητημάτων που άπτονται της ελληνικής Ιστορίας, όπως ο «συνωστισμός» στο λιμάνι της Σμύρνης κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή, αυτή εκφράζει την αντίθεσή της με την στρατιωτική παρέλαση, την οποία ταυτίζει με μικροκομματικά συμφέροντα της Δεξιάς.

Διαβάστε επίσης:

Ερώτηση Ρ. Μακρή για επιχορηγήσεις σε ΜΚΟ που εμπλέκεται η Ρεπούση

Ρεπούση: Μίλησε ξανά για «συνωστισμό» στη Σμύρνη μέσα στη Βουλή