ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ρίψασπις ο Νταβρής, αποστασία Γιαταγάνα – Γιοβανόπουλου»

«Ρίψασπις ο Νταβρής, αποστασία Γιαταγάνα – Γιοβανόπουλου»

-Το κόμμα του Πάνου Καμμένου καλεί τους αποχωρήσαντες βουλευτές να παραδώσουν τιε έδρες τους.

Για αποστασία κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους για την ανεξαρτητοποίηση των δύο βουλευτών του κόμματος και τούς καλούν να παραδώσουν τις έδρες τους «πριν αποδεχθούν και αυτοί την γνωστή πρόσκληση».

«Μετά την επίθεση από ελεγχόμενα από την διαπλοκή μέσα μαζικής ενημέρωσης στους Ανεξάρτητους Έλληνες με λάσπη, μετά την πλήρη απομόνωσή μας από τηλεοράσεις και εφημερίδες, μετά τη δημόσια αποδοχή της πρόσκλησης Σαμαρά από τον ρίψασπι Νταβρή, η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώνουν ότι είναι «το Κίνημα των πολιτών που αντιστάθηκε και θα συνεχίσει να αντιστέκεται μέχρι τέλους στις δυνάμεις κατοχής» και τονίζουν ότι δεν εκβιάζονται, δεν εξαγοράζονται και δεν φοβούνται.

Υποστηρίζουν ακόμη ότι «δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής».

Διαβάστε επίσης:

Ανεξαρτητοποιήθηκαν Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος από τους ΑΝΕΛ