ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαταγάνα - Γιοβανόπουλος: Γι’ αυτό αποχωρούμε από τους ΑΝΕΛ

Γιαταγάνα - Γιοβανόπουλος: Γι’ αυτό αποχωρούμε από τους ΑΝΕΛ

Η επιστολή των ανεξάρτητων πλέον βουλευτών Χρυσούλας Γιαταγάνα και Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου, στην οποία εξηγούν τους λόγους παραίτησής τους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες:

«Μεγάλα μυστικά δεν υπάρχουν. Όταν και η παρουσία σου ακόμη ενοχλεί, όταν οι ιδέες σου δεν εμπνέουν, οι πρωτοβουλίες σου ευνουχίζονται, τότε απλά αναχωρείς. Χωρίς ηγεσία ασκητισμού, δίχως χαρά διακονίας, ποιο το νόημα! Αν ήμασταν βαρίδια και συνωμότες, εσωστρεφείς και ανύπαρκτοι, αν μεροληπτούσαμε και διαλύαμε εποφθαλμιώντας θώκους, ορίστε, λευτερώνεται πια το κίνημα.

Ευχαριστίες εις άπαντες για την κοινή περιπέτεια. Δεν ηττηθήκαμε ποτέ.

Στους ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι βεβαίως ούτε όλα μαύρα ούτε όλοι αυλικοί, αλίμονο. Ιδιαίτερα, αυτό το υπέροχο κύμα γενναίων ψυχών που χωρίς ιδιοτέλεια μας στήριξε, παραμένει η Ελπίδα αποκατάστασης της Αξιοπρέπειας τούτης της χώρας. Τυχόν τερατολογίες για "προδοσία" κλπ , τις ξεπερνάμε με μία και μόνη σκέψη : από τον ατιμωτικό εκφυλισμό της συνείδησης επιλέγουμε το πολιτικό Φως της αληθινής αντίστασης.

Η πλημμυρίδα Ανεξαρτησίας των 33 βουλευτών και των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων ήταν ό,τι πιο αγνό και πατριωτικά αισιόδοξο ζήσαμε ποτέ. Τώρα είναι αλλιώς...

Εμμένουμε στο ραντεβού με όσους συναρπάζει ο Σκοπός, το Εμείς, η Σωτηρία.

25-3-2014

Γιαταγάνα Χρυσούλα - Μαρία Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας

Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Βουλευτής Ημαθίας»

Διαβάστε επίσης:

Ανεξαρτητοποιήθηκαν Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος από τους ΑΝΕΛ

ΑΝ.ΕΛ: «Η αποστασία αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται»

Ρoή Ειδήσεων