ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης: Ο οδηγός του Τραγάκη είναι ναζί (pic+vid)

Κασιδιάρης: Ο οδηγός του Τραγάκη είναι ναζί (pic+vid)

Για εγκληματική ναζιστική οργάνωση καταγγέλλει την κυβέρνηση ο Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή φωτογραφία που περιέχεται στην δικογραφία και απεικονίζει, κατά τον Ηλία Κασιδιαρη, να χαιρετά ναζιστικά ο Σ.Γ., οδηγός του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη.

Ο βουλευτής του εθνικιστικού κόμματος κάλεσε τον Γιάννη Τραγάκη και τη ΝΔ να δώσουν εξηγήσεις τονίζοντας ότι αυτοί είναι εγκληματική ναζιστική οργάνωση.

Για τα υπόλοιπα τρία πρόσωπα που απεικονίζονται στην φωτογραφία, εκ των οποίων ο ένας είναι ντυμένος Άγιος Βασίλης και χαιρετά ναζιστικά, ο κ. Κασιδιάρης δεν είπε κουβέντα.

Τραγάκης: Δεν ήξερα - Θα απομακρυνθεί

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, ο συγκεκριμένος υπάλληλος προσελήφθη το 2012 ως μετακλητός. Όπως είπε, είναι από μα φτωχή οικογένεια στο Πέραμα και ο ίδιος ο κ. Τραγάκης δεν γνώριζε αν ήταν χρυσαυγίτης.

Ο κ. Τραγάκης είπε ότι του τηλεφώνησε και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν είναι Χρυσή Αυγή αλλά έχει κοινωνικές σχέσεις με μέλη της. Ο κ. Τραγάκης είπε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος τις επόμενες ώρες θα απομακρυνθεί.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Γερμενής: Αίρεται η βουλευτική του ασυλία

Υπέρ της άρσης της ασυλίας 3 βουλευτών της ΧΑ η Επιτροπή Δεοντολογίας

Χρυσή Αυγή: Σήμερα κρίνεται η άρση ασυλίας 9 βουλευτών της