ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Μακρή: Η ΝΔ δεν πληρώνει τη ΔΕΗ

Ρ. Μακρή: Η ΝΔ δεν πληρώνει τη ΔΕΗ

Επίθεση μέσω επερώτησης της στη Βουλή, κάνει στη κυβέρνηση και στη Νέα Δημοκρατία η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή με αφορμή τον απλήρωτο λογαριασμό της ΔΕΗ.

«Δημοσιεύματα την φέρουν να χρωστά πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ και να έχει αφήσει απλήρωτες πολλές δόσεις του χαρατσιού των ακινήτων, την ώρα που κατάσχει τα σπίτια των πολιτών» αναφέρει με ανακοίνωσή της και συνεχίζει:

«Δεν πληρώνει το λογαριασμό της ΔΕΗ την ίδια στιγμή που έχει γυρίσει τη Χώρα στην εποχή των μαγκαλιών. Όταν μικρά παιδιά πνίγονται από το μονοξείδιο του άνθρακα και νέοι άνθρωποι διακινδυνεύουν τη ζωή τους, γιατί τους έχει στερήσει το εισόδημα η πολιτική της Συγκυβέρνησης»

Επιπλέον τονίζει « Οι Υπουργοί της, την καλύπτουν και η ΔΕΗ δεν δίνει τα στοιχεία επικαλούμενη προσωπικά δεδομένα. Τι και εάν η Αρχή Προστασίας δεν αναγνωρίζει στα νομικά πρόσωπα την ύπαρξη προσωπικών δεδομένων».

Τέλος ζητά απάντηση μεταξύ άλλων στο ερώτημά της:«Για ποιο λόγο το Υπουργείο και η ΔΕΗ καλύπτουν τις οφειλές της ΝΔ επικαλούμενοι ανύπαρκτα προσωπικά δεδομένα;»

Διαβάστε επίσης

Ραχήλ Μακρή εναντίον Χρυσούλας Γιαταγάνα