ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΑΠ: Πρωταπριλιάτικο αστείο τα περί νέου κόμματος

ΓΑΠ: Πρωταπριλιάτικο αστείο τα περί νέου κόμματος

Το Bloomberg επέλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου για να δώσει απάντηση σε όλα όσα λέγονται και γράφονται περί ίδρυσης νέου κόμματος από τον ίδιο- «Πρωταπριλιάτικο και επικίνδυνο αστείο» ήταν η απάντηση στα σενάρια που έδωσε ο κ. Παπανδρέου.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg με φόντο την Ακρόπολη, ο πρώην πρωθυπουργός απέρριψε τις κατηγορίες περί υπονόμευσης της κυβέρνησης και μάλιστα χαρακτήρισε «Πρωταπριλιάτικο και επικίνδυνο αστείο τις φήμες περί ίδρυσης νέου κόμματος».

Άλλωστε όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ από το NEWSBOMB ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ενδιαφέρεται για την ίδρυση νέου κόμματος αφού θεωρεί ότι ποτέ δεν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά την καταψήφιση του άρθρου 2 του πολυνομοσχεδίου, που αφορούσε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τόνισε ότι ήταν θέμα αρχής.

«Ο ελληνικός λαός έχει ήδη υποστεί αρκετές θυσίες για τη σωτηρία και τη στήριξη του πιστωτικού συστήματος. Είναι υπερβολικό να ζητούμε να επωμιστεί νέα βάρη με την ανακεφαλαιοποίηση», εξήγησε ο Γ. Παπανδρέου.
Όσον αφορά τη σφοδρή κριτική που δέχεται από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να επιτύχει το έργο της, απορρίπτοντας τις κατηγορίες περί υπονόμευσης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου: