ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάτης: «Να λήξει άμεσα η εκκρεμότητα!»

Μάτης: «Να λήξει άμεσα η εκκρεμότητα!»

Ανακοίνωση αναφορικά με τη σημερινή δίκη στο ΣτΕ για τα αρχαία της Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε ο Χρήστος Μάτης.

Αναλυτικά η δημόσια τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου της συμπρωτεύουσας:
«Εκδικάζεται σήμερα στο Συμβούλιο Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης εναντίον της απόφασης για τις αρχαιότητες του σταθμού της Βενιζέλου. Η διακοπή εργασιών στο σταθμό της Βενιζέλου, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του κ. Μπουτάρη χρησιμοποιείται από τον εργολάβο για την τεκμηρίωση επιπλέον απαιτήσεων του αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό μας προξενεί δυσάρεστη έκπληξη το γεγονός ότι η διοίκηση του Δήμου δεν φρόντισε να νομιμοποιηθούν εγκαίρως οι δικηγόροι του Δήμου, (ανάμεσα τους και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου) με αποτέλεσμα να προσέρχονται σήμερα στην δίκη χωρίς νομιμοποίηση και να είναι ευάλωτη η παρουσία τους.

Οποιοσδήποτε, δήμος, κυβέρνηση, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, είτε ζητήσει είτε συνεισφέρει να δοθεί σήμερα αναβολή εξυπηρετεί μονάχα τον εργολάβο, καθώς τεκμηριώνει τις απαιτήσεις του. Κανένας δεν μπορεί να παίζει μικροπαραταξιακά παιχνιδάκια στην πλάτη της πόλης, την ώρα που εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν σβήσει πίσω από τις λαμαρίνες. Η δικαστική εκκρεμότητα πρέπει να λήξει αμέσως!».

Διαβάστε επίσης: Π. Αβραμόπουλος: Πληγή για τη Θεσσαλονίκη η Αττικό Μετρό, κοροϊδεύει!