ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι φοβούνται στο Μαξίμου μετά το βίντεο Μπαλτάκου - Κασιδιάρη

Τι φοβούνται στο Μαξίμου μετά το βίντεο Μπαλτάκου - Κασιδιάρη

Έντονη είναι η ανησυχία και συνεχείς οι διαβουλεύσεις στην κυβέρνηση μετά την δημοσίευση του βίντεο που παρουσιάζει τον Παναγιώτη Μπαλτάκο να συνομιλεί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης φοβούνται νέες αποκαλύψεις από άλλες τηλεφωνικές επαφές του Μπαλτάκου με χρυσαυγίτες βουλευτές καθώς δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι εάν το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου έχει στη διάθεσή του και άλλα στοιχεία που δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα.

Την κατάσταση φαίνεται πως δεν μπορεί να «διαλευκάνει» ούτε ο ίδιος ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, ο οποίος φέρεται να μην θυμάται τι είχε πει ακριβώς στις συνομιλίες που είχε. Ο κ. Μπαλτάκος μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο αλλά και την κατάθεση στα πρακτικά της Βουλής, του διαλόγου – προϊόν υποκλοπής - που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί του, δήλωσε την παραίτησή του.

Στην επιστολή του αναφέρει ότι προσπάθησε να απαλαγεί από τις πιέσεις Κασιδιάρη όσον αφορά συνομωσία για την προφυλάκιση των Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγού και Κασιδιάρη.

Διαβάστε επίσης:

Παραιτήθηκε από τη θέση του γ.γ της κυβέρνησης ο Μπαλτάκος

Σαμαράς: Δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο Π. Μπαλτάκος

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι αρκετή η παραίτηση Μπαλτάκου

Να παραιτηθεί η κυβέρνηση, ζητά ο Πάνος Καμμένος

Διάλογος - φωτιά «καίει» την κυβέρνηση! (vid)

ΠΑΣΟΚ: Η άμεση παύση του κ. Μπαλτάκου είναι το λιγότερο

Μείζον θέμα για την κυβέρνηση από τις παραδοχές Μπαλτάκου

Σαχινίδης: Οι θεσμοί δεν λειτουργούν