ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης: Εμείς έχουμε θέσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει

Στ. Θεοδωράκης: Εμείς έχουμε θέσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όσων κατηγορούν το «Ποτάμι» ότι δεν έχει θέσεις άφησε ο Στ. Θεοδωράκης από τη Λάρισα.

«Το παραμύθι με τις θέσεις τέλειωσε. Έχουμε δώσει το ευρωπαϊκό μας πρόγραμμα. Να παρουσιάσουν και τα άλλα κόμματα τα δικά τους προγράμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καθυστερεί, γιατί ψάχνει τις λέξεις που δεν δυσαρεστούν κανέναν», είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Παράλληλα, απάντησε στη συζήτηση που έχει ανοίξει για τα περί «χρηματοδότησης» του «Ποταμιού» λέγοντας: «Υπάρχει μια συζήτηση σχετικά με τα οικονομικά μας. Ποιος προκαλεί αυτή τη συζήτηση; Τα κόμματα που χρωστάνε 300 εκ. δάνεια στις τράπεζες; Τα οικονομικά μας είναι διάφανα. Ήρθα με τρένο από την Αθήνα. Θα φύγω με το ΚΤΕΛ. Αυτά είναι τα οικονομικά μας».

Αναφέρθηκε στην υπόθεση Μπαλτάκου λέγοντας «“Κάποιοι μας λένε “πού πάτε; Οι άλλοι είναι κολοσσοί”. Η υπόθεση Μπαλτάκου αποδεικνύει ότι όλοι είμαστε πολύ ικανότεροι από κάποια πολιτικά επιτελεία».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει συνομιλίες με τις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κομμάτων: «Δεν είμαστε με όλους στην Ευρώπη. Θα πάω 8 και 9 του μήνα να συναντηθώ με Πράσινους, Σοσιαλιστές και Φιλελευθέρους. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους έχουμε κοινούς προβληματισμούς. Θα συζητήσουμε και μετά θα αποφασίσουμε», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Η ερώτηση που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Σταύρου Θεοδωράκη (vid)