ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούγιας- Μπουτάρης: «Σφάζονται» για τη Πόλη του Βορρά

Βούγιας- Μπουτάρης: «Σφάζονται» για τη Πόλη του Βορρά

«Αρκετά ασχολήθηκα με ένα πρόσωπο που "δεν υπάρχει"» απάντησε ο Σπύρος Βούγιας, στη δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας».

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση γιατί δεν συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο ο κ. Βούγιας, ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι το θέμα τον απασχόλησε πολύ, αλλά αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει, καθώς: «Ο Σπύρος Βούγιας σηματοδοτεί ένα παρελθόν που δεν θέλουμε να αναπαράγουμε».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΥΓΙΑ

Ο Σπύρος Βούγιας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ύστερα από τρεις μήνες παλινωδιών, ο Γιάννης Μπουτάρης εδέησε επιτέλους να απαντήσει με τον γνωστό, προσβλητικό του τρόπο.

» Όμως το "παρελθόν", το οποίο ανέφερε ότι συμβολίζω, είναι αυτό πάνω στο οποίο πάτησε για να βγει δήμαρχος. Είναι, επίσης, οι ιδέες και οι προτάσεις μου, ανεκπλήρωτες ακόμη, που περιμένουν μάταια να υλοποιηθούν από τη διοίκηση του και συγκροτούν το προεκλογικό του πρόγραμμα για το μέλλον της πόλης.

»Αρκετά όμως ασχολήθηκα με ένα πρόσωπο που στην πραγματικότητα … "δεν υπάρχει".

» Αυτό που έχει σημασία, όπως έγραψα και στην επιστολή που του απέστειλα, είναι να ενημερωθούν εγκαίρως οι πολίτες της Θεσσαλονίκης για τα κίνητρα και τους στόχους μιας συγκεκριμένης ομάδας στη διοίκηση του δήμου που θεωρεί την πόλη ιδιοκτησία της. Στα σχέδιά τους η παρουσία μου στο δημοτικό συμβούλιο θα ήταν, προφανώς, εμπόδιο».