ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεφαλογιάννη: Δεν το παίζω γκόμενα – Νάρκισσος είναι ο Θεοδωράκης

Κεφαλογιάννη: Δεν το παίζω γκόμενα – Νάρκισσος είναι ο Θεοδωράκης

«Ποταμός» εμφανίστηκε σε συνέντευξή της η υπουργός πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στο στόχαστρό της βρέθηκε ο Ομπάμα, ο Σταύρος Θεοδωράκης και η ίδια η ομορφιά της.

Η υπουργός, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», ρωτήθηκε για τη συνάντησή της με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Για το αν την φλέρταρε, η ίδια απάντησε: «Το κατέχει το σπορ. Είναι επιρρεπής», ενώ αναφέρθηκε και στο κομπλιμέντο Ομπάμα, ο οποίος της είπε όταν συστήθηκαν: «You are very beautiful».

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου, ο οποίος είπε: «Αποσπάς το μάξιμουμ. Χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι», εκθειάζοντας την εξωτερική εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη, εκείνη απάντησε: «Δεν είμαι γκόμενα, ούτε το παίζω τέτοια. Τελεία. Προσπάθεια και πάλι προσπάθεια».

Μιλώντας για την παρουσία του συζύγου της, Μάνου Πενθερουδάκη, στις δημόσιες εμφανίσεις ή καλύτερα την απουσία του, η υπουργός ανέφερε: «Είναι ανεξάρτητος, διακριτικός και πάντα απών από τις δημόσιες εμφανίσεις μου. Δεν γουστάρει να είναι ο κύριος της κυρίας. Κρητίκαρος με τα όλα του».

Η κα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε και στο θέμα με τους μισθούς των βουλευτών, λέγοντας ότι «ο Σαμαράς τα έκοψε όλα. Ούτε μισό ευρώ δεν παίρνουμε για τα υπουργικά μας καθήκοντα. Μόνο τη βουλευτική μας αποζημίωση. Χωρίς τα επιπλέον από τις επιτροπές. Κάτι λιγότερο από 4.500 ευρώ».

Τελειώνοντας σχολίασε και πάλι την εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντας: «Με θεωρείς νάρκισσο; Κι όμως δεν είμαι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι».

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η selfie φωτογραφία της Κεφαλογιάννη με τον Ομπάμα