ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα

Νέα εστία αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με αφορμή τα εθνικά θέματα.

Η κυβέρνηση έστρεψε τα βέλη της κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των θέσεων που θα εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή υποστηρίζοντας ότι αυτές είναι αντίθετες στα εθνικά μας συμφέροντα.

Η κ. Ασημακοπούλου σε ανακοίνωσή της κάνει αναφορά στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ των Σκοπίων με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2014 μεταξύ άλλων λέει «σας αποκαλώ Μακεδονία – με το όνομά σας» και «το όνομα (Μακεδονία) είναι γελοία διαφορά που δημιούργησε ο Σαμαράς».

Επίσης, η κ. Ασημακοπούλου καταφέρεται και κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή Δ. Χριστόπουλο, καθώς όπως η ίδια λέει, ο κ. Χριστόπουλος ζητάει να αποκαλούνται ως «τουρκικά» τα σωματεία της μειονότητας στην Θράκη.

«Είναι θλιβερό, ένα Ελληνικό κόμμα να υποστηρίζει θέσεις, τόσο βλαπτικές για την εξωτερική πολιτική της χώρας…» καταλήγει η ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Για ασυνάρτητες ανακοινώσεις που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από τα καθημερινά προβλήματά τους κατηγορεί τη Ν.Δ. ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την κριτική που του άσκησε.

Ακόμη αναφέρει ότι είναι έκδηλος ο πανικός του κ. Σαμαρά, καθώς, όπως λέει, με ψέματα και φτηνούς αντιπερισπασμούς προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν πείθει ούτε την κ. Μπακογιάννη η οποία του επισημαίνει ότι πλέον η Ν.Δ είναι ένα μικρό κόμμα.

«Η ώρα της κρίσης, όμως, πλησιάζει και ο λαός δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η καταστροφική πολιτική για την κοινωνία και τη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ασημακοπούλου: Ο κ. Τσίπρας, συνεχίζει να πανηγυρίζει;