ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιώταρος: Περπατήστε και αφήστε τις λιμουζίνες

Παναγιώταρος: Περπατήστε και αφήστε τις λιμουζίνες

Συνεχίζεται η «άγρια» κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου

Για ψεύδη και υποκριτική στάση κατηγόρησε ο υφυπουργός Εργασίας τον χρυσαυγίτη βουλευτή, αλλά ο κ. Παναγιώταρος επέμεινε ότι οι εμπορικές του δραστηριότητες για προγράμματα μεταναστών είναι «νόμιμες»

«Έρχεστε στην Ελλάδα, κυκλοφορείτε με λιμουζίνες σε άδειους δρόμους και μένετε σε λαμπερά ξενοδοχεία. Περπατήστε στην Σταδίου , στην Αιόλου και αλλού για να δείτε τα λουκέτα και τις συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα» είπε ο βουλευτής της Χ.Α. προκαλώντας την αντίδραση του υφυπουργού.

«Λέτε ψέματα. Μαζί μου κυκλοφορεί ο κ. Ράιντερ με ένα Polo ΙΧ δεκαετίας. Μιλάει κάποιος που μισεί τους μετανάστες αλλά την ίδια ώρα πουλάει εμπορεύματα για το πρόγραμμα μεταναστών. Λέει ψέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Παναγιώταρος ανταπάντησε «Νόμιμες εμπορικές δραστηριότητες είχα σε αντίθεση με το δικό σας κόμμα που ελέγχεται για παράνομες δραστηριότητες αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Να μας πείτε για τις πληροφορίες από το Ηράκελειο Κρήτης γα ατασθαλίες σε ξενοδοχείο που ανήκει σε συγγενικό σας πρόσωπο και για νταμάρι η υπόθεση του οποίου πάει από εδώ και από εκεί. Σας ενοχλούν οι νόμιμες επιχειρήσεις. Έχετε βάλει 6 μήνες να μας ελέγχουν και δεν βρήκατε τίποτα. Να μας πείτε για τον υπουργό σας τον κ. Μιχελάκη που τα έπαιρνε από επιχειρηματία για να καταθέτει ερωτήσεις κατά των ανταγωνιστών του».