ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014 - Καλαφάτης: Ο Μπουτάρης 3,5 χρόνια μάθαινε τη δουλειά!

Εκλογές 2014 - Καλαφάτης: Ο Μπουτάρης 3,5 χρόνια μάθαινε τη δουλειά!

Αναποτελεσματικό δήμαρχο χαρακτήρισε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο -επίσης διεκδικητής του δήμου της Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Σε συζήτηση υποψηφίων δημάρχων στην οποία συμμετείχε μαζί με τους κ.κ. Μπουτάρη, Μηταφίδη και Δελή στον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV, ο κ. Καλαφάτης ισχυρίστηκε πως «επί τριάμισι χρόνια ο κ. Μπουτάρης απλώς …μάθαινε τη δουλειά».

«Ο κ. Μπουτάρης, μας ομολογεί ότι επί τριάμισι χρόνια δεν υλοποίησε όσα είχε προεκλογικά υποσχεθεί και ζητάει δεύτερη θητεία επειδή …τώρα έμαθε τη δουλειά», τόνισε σκωπτικά, ο Σταύρος Καλαφάτης, αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων ότι:

Η πόλη είναι πιο βρώμικη τώρα απ` ότι στο παρελθόν, σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται ο δήμαρχος. Ακόμα και η όποια αύξηση τουριστικής κίνησης επικαλείται ο κ. Μπουτάρης, είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα δράσεων και πολιτικών που εφαρμόστηκαν από άλλους και από την Πολιτεία συνολικά για όλη τη χώρα. Ο κ. Μπουτάρης περιορίζεται να μεταθέτει τις ευθύνες για όλα όσα …δεν κάνει, σε άλλους (κυβέρνηση, υπουργούς, κλπ).

Σε αντιδιαστολή, ερωτηθείς σχετικά με το δικό του έργο, ο Σταύρος Καλαφάτης ανέφερε παραδείγματα αποτελεσμάτων σε θέματα δομημένου χώρου και περιβάλλοντος που ο ίδιος χειρίστηκε:

το θέμα των αυθαιρέτων όπου δόθηκε λύση για χιλιάδες πολίτες πανελλαδικά και στη Θεσσαλονίκη, το χωροταξικό για τον τουρισμό που δημιουργεί θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, ενδεικτικά για την πόλη, τη χρηματοδότηση της ανάπλασης της πλατείας Χρηματιστηρίου, που καθυστέρησε να προχωρήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014 - Καλαφάτης: Κάθε μέρα έρχονται περισσότεροι μαζί μας