ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μώραλης: Ο Πειραιάς από προορισμός έγινε πέρασμα τουριστών

Μώραλης: Ο Πειραιάς από προορισμός έγινε πέρασμα τουριστών

Νέες αιχμές κατά του δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκου άφησε ο υποψήφιος για το «μεγάλο λιμάνι» κ. Γ. Μώραλης.

«Δεν θα απαρνηθώ τα κόμματα. Τα κόμματα είναι πυλώνες της δημοκρατίας», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με την παράταξη «Πειραιάς Νικητής» απαντώντας στην τοποθέτηση του ανθυποψηφίου του, Βασίλη Μιχαλολιάκου, αναφορικά με την «παράδοση» της κομματικής του ταυτότητας.

«Δεν με απασχολεί αν δημιουργείται πρόβλημα εντός της ΝΔ» πρόσθεσε, απαντώντας σε ερώτηση για την έμμεση στήριξη στελεχών της ΝΔ στο συνδυασμό του.

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε πως στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του στον ΟΛΠ, παραβρέθηκαν στελέχη τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ.

«Είναι ευχάριστο να βλέπουν αρκετοί ότι είναι καλύτερα να πάμε στον Πειραιά με υπερκομματικό ψηφοδέλτιο», πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

Ο κ. Μώραλης, επιτέθηκε στο συνυποψήφιό του, Βασίλη Μιχαλολιάκο, λέγοντας πως «έχει γεννηθεί και μεγαλώσει» μέσα στο κόμμα της ΝΔ και πως «το να παραδώσεις την πολιτική σου ταυτότητα δε σε αποχαρακτηρίζει».

Παράλληλα, αποσυνέδεσε τον Ολυμπιακό από τον δήμο και επεσήμανε πως δεν κατεβαίνει στις εκλογές ως οπαδός της ομάδας του Πειραιά αλλά ως άνθρωπος με πολιτικό στίγμα.

Ο κ. Μώραλης κατηγόρησε την παρούσα δημοτική αρχή για την άσχημη εικόνα που δίνει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και υπογράμμισε ότι η πόλη έμεινε ανοχύρωτη στην κρίση.

«Η κατάσταση στον Πειραιά δεν είναι καλή. Από προορισμός έχει γίνει πέρασμα των τουριστών», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, λέγοντας ότι ο κ. Μιχαλολιάκος δεν μπορεί να ενώσει την πόλη.

Διαβάστε επίσης:

Δρίτσας: Μώραλης και Μιχαλολιάκος έχουν μαζέψει ό,τι πιο φθαρμένο

Μαρινάκης: Αν ήθελα να γίνω Μπερλουσκόνι, θα έφτιαχνα δικό μου κόμμα

Δημοσκόπηση: Ο Β.Μιχαλολιάκος 17 μονάδες μπροστά από τον Γ. Μώραλη