ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Ο Γιάννης Παντελεάκης δίπλα στους πολίτες της Κηφισιάς

Εκλογές 2014: Ο Γιάννης Παντελεάκης δίπλα στους πολίτες της Κηφισιάς

To Ίδρυμα Πρόνοιας και Εκπαίδευσης Κωφών στη Δροσιά επισκέφτηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης.

Άνθρωπος με μεγάλη κοινωνική δράση ο κ. Παντελεάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και τους ανθρώπους του ιδρύματος και να καταγράψει τα προβλήματα τους.

Ο Γιάννης Παντελεάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Κηφισιάς το 1990. Στη συνέχεια σπούδασε γραφιστική στη Σχολή Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών «ΒΑΚΑΛΟ» καθώς και σκηνοθεσία στη Σχολή Κινηματογράφου Τηλεόρασης «Λυκούργου Σταυράκου».

Επι σειρά ετών θήτευσε πλάϊ στον γλύπτη Ιωάννη Παρμακέλη εξειδικεύοντας τις γνώσεις του στο ελεύθερο σχέδιο και στην γλυπτική και λίγα χρόνια αργότερα παρακολούθησε επιτυχώς σεμινάρια στην Ιστορία της Τέχνης, στο ΕΝΒ (Estudio Νomada) της Βαρκελώνης.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με επενδύσεις και διαχείριση ακινήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ενώ βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνανθρώπους του και στους συμπολίτες του στην Κηφισιά.

Ο Γιάννης Παντελεάκης στοχεύει να ενεργοποιήσει τους νέους της Κηφισιάς και όχι μόνο, να σταματήσει να νομιμοποιείται έτσι η πολιτική ιδιοτέλεια και η αδιαφορία και να πάρουν θέση πλέον ως ενεργοί πολίτες.

Παράλληλα, πιστεύει ότι απέχοντας κανείς ενισχύει τις κατεστημένες πολιτικές συμπεριφορές που μας οπισθοδρομούν σε κάθε περίπτωση.

Υποστηρίζει επίσης ότι με πάτερα Ολυμπιονίκη, έχει μεγαλώσει με τα αθλητικά και αγωνιστικά ιδεώδη και οι δράσεις του από μικρός εστιάζονταν στην αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ως ακτιβιστής, θέτει υψηλούς άλλα ρεαλιστικούς στόχους, για την Κηφισιά «καθαρή» από διαπλοκές, τον εμπορικό της κόσμο επιτέλους σε ανάπτυξη, αθλητικά πάρκα παντού, και φυσικά μια πόλη ασφαλή, φωτισμένη και καθαρή.