ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Hλίας Κασιδιάρης: Είμαστε οι νικητές των εκλογών

Hλίας Κασιδιάρης: Είμαστε οι νικητές των εκλογών

«Είμαστε οι νικητές των εκλογών». Αυτό δηλώνει ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στο NEWSBOMB και αναλύοντας το μήνυμα της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας.


Όπως λέει ο υποψήφιος δήμαρχος της Χ.Α. «παρά τη σφοδρή επίθεση που δεχθήκαμε από το σύστημα, παρά τον αποκλεισμό που είχαμε από όλα τα ΜΜΕ, παρά το γεγονός ότι έχουμε δυο δικά μας παιδιά νεκρά και τον αρχηγό μας στη φυλακή, παρόλα αυτά είμαστε το μόνο κόμμα που καταφέραμε να τριπλασιάσουμε τα ποσοστά μας και να παρουσιάσουμε ραγδαία αύξηση σε όλη την Ελλάδα».

Ο κ. Κασιδιάρης εκτιμά ότι καμία από τις επιλογές της ΝΔ στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν προχώρησε, ενώ όπως είπε το μήνυμα των πολιτών θα είναι ακόμα πιο σκληρό στις ευρωεκλογές:

«Αυτό που έγινε χθες, είναι προοίμιο για το τι θα ακολουθήσει την άλλη Κυριακή. Εκεί θα καταλάβουν για τα καλά την οργή του κόσμου και θα λάβουν και ένα πολύ σκληρό και ηχηρό μήνυμα και από την Χρυσή Αυγή λέει ο κ. Κασιδιάρης, ενώ όπως υπογραμμίζει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι συνεχώς αυξανόμενα χωρίς να παρουσιάζουν «ταβάνι».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Λεπτό προς λεπτό η εκλογική διαδικασία

Αποτελέσματα εκλογών 2014: Περιφέρεια Αττικής στο 85,41%

Αποτελέσματα εκλογών 2014: Δήμος Αθηναίων στο 65,29%