ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014- Θ. Δρίτσας: «Δεν στηρίζουμε ούτε Μώραλη ούτε Μιχαλολιάκο»

Εκλογές 2014- Θ. Δρίτσας: «Δεν στηρίζουμε ούτε Μώραλη ούτε Μιχαλολιάκο»

Ο συνδυασμός «Λιμάνι της Αγωνίας» με επικεφαλής τον Θ. Δρίτσα, σε ανακοίνωσή του και έπειτα από απόφαση-ψήφισμα συνέλευσης ενόψει του δεύτερου γύρου, αναφέρει προς τους πολίτες του Πειραιά, ότι θα «αγωνιστεί ως υπεύθυνη και δυναμική αντιπολίτευση υπηρετώντας την κοινωνία του Πειραιά» τονίζοντας ενόψει του δεύτερου γύρου ότι «καμιά από τις δύο αδιέξοδες επικίνδυνες και καταστροφικές πολιτικές επιλογές δεν μπορεί να στηρίξει».

«Είναι αυτονόητο ότι η τελική επιλογή είναι δική σας. Δεν χρειάζεται να σας υποδείξουμε τι θα πράξετε. Σας εμπιστευόμαστε» προστίθεται στην ανακοίνωση.Ο συνδυασμός «Λιμάνι της Αγωνίας» σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Μώραλη, Μαρινάκη, Κόκκαλη υπογραμμίζει ότι «αθροίζει μεγάλα οργανωμένα συμφέροντα, οικονομικό κατεστημένο, άγρια οικειοποίηση θρησκευτικού συναισθήματος, γηπεδικό οπαδισμό, μηχανισμούς και ψήφους της Χρυσής Αυγής και εκπροσώπους του πιο φθαρμένου αυτοδιοικητικού προσωπικού του Πειραιά και του πολιτικού προσωπικού του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

Επίσης για την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου κάνει λόγο για «αυταρχισμό, αντιδημοκρατικές συμπεριφορές προς τους πολίτες, τους αντιπάλους του, αλλά και προς τους εργαζόμενους του δήμου», ενώ προσθέτει ότι «συμπεριφέρθηκε συχνά ως τοπικός κομματάρχης αν και δήλωνε ότι το κόμμα του είναι ο Πειραιάς».

Διαβάστε επίσης:

Μιχαλολιάκος: Είχε δοθεί εντολή από τη ΧΑ να ψηφίσουν Μώραλη (vids)