ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα ευρωεκλογών: Η σταυροδοσία από το ΥΠΕΣ

Αποτελέσματα ευρωεκλογών: Η σταυροδοσία από το ΥΠΕΣ

Το ΥΠΕΣ και η εταιρεία που έχει αναλάβει την συλλογή και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών 2014 η Singular Logic θα ανακοινώσουν και την σταυροδοσία των υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο.

Η Singular Logic μαζί με το ΥΠΕΣ θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αλλά και την σταυροδοσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών αφού έχουν αναπτύξει ειδικό σύστημα για την καταμέτρηση των σταυρών .

Μέσω του SRT του συστήματος μετάδοσης των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών από τα εκλογικά τμήματα προς το ΥΠΕΣ θα αποστέλλουν μόνο τα αποτελέσματα για τους υποψηφίους των κομμάτων που μπαίνουν στην Ευρωβουλή .

Όπως εκτίμησε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Singular Logic τα αποτελέσματα θα ανέβουν στο σύστημα της εταιρείας το βράδυ της Δευτέρας. Έτσι περίπου 22:00 της Κυριακής αναμένεται η πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2014 , όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της Singular Logic κατά τη χθεσινή ενημερωτική συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Εσωτερικών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - LIVE

Για την σταυροδοσία των ευρωεκλογών ανακοινώθηκε ότι έχει γίνει προετοιμασία προκειμένου το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με τη Singular, να μπορέσουν να παραδώσουν στη ροή των αποτελεσμάτων, τη σταυροδοσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών αλλά και οριστικά στοιχεία για τα ελληνικά κόμματα που εκλέγονται στο Ευρωκοινοβούλιο έως τη Δευτέρα το βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Δημοτικά και περιφερειακά "ναρκοπέδια" για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ευρωεκλογές 2014: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν πάτε στην κάλπη

Βρίσκω που ψηφίζω: Εφαρμογή για iPhone και smartphone

Πού ψηφίζω: Ποια είναι τα ειδικά τμήματα ετεροδημοτών για τις ευρωεκλογές

Εκλογές 2014: Παραίτηση - βόμβα του Αθ. Γιαννόπουλου