ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014-Γ. Μώραλης: Είμαστε η δύναμη της αλλαγής

Εκλογές 2014-Γ. Μώραλης: Είμαστε η δύναμη της αλλαγής

«Να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βάλουν τα δυνατά τους» κάλεσε του πολίτες του Πειραιά ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης στην κεντρική του ομιλία στην πλατεία Κανάρη στον Πειραιά.

«Ήρθε η ώρα να προτάξουμε το καθήκον και την προσφορά πάνω από τα μικρά υπηρετώντας τα μεγάλα, τον πολίτη . Εμείς είμαστε η δύναμη της αλλαγής. Είναι η ώρα του πολίτη. Είναι ώρα του Πειραιά», ανέφερε ο κ. Μώραλης, προσθέτοντας ότι «άφησαν τον Πειραιά απροστάτευτο στην κρίση και τα Μνημόνια. Τον έκαναν αποκλεισμένο λιμάνι. Τον έκαναν προβλήτα».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «Ο Πειραιάς γυρίζει σελίδα», δήλωσε ότι αναλαμβάνει άμεσα δράση και πως οι εκλογές αυτές σηματοδοτούν το τέλος της εποχής.

«Καλούμαστε να αποφασίσουμε την επόμενη τετραετία, ώστε ο Πειραιάς να κερδίσει τις μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά του. Δίνουμε βαρύτητα στην αισθητική του Πειραιά», είπε.

Αναφερόμενος στον νυν δήμαρχο και υποψήφιο, Βασίλη Μιχαλολιάκο ανέφερε ότι «δεν θα ασχοληθεί μαζί του. «Ο απερχόμενος δήμαρχος είναι παρελθόν, είναι η σελίδα που γύρισε. Αρκετά πλήγωσε τον Πειραιά και τους πολίτες του. Την Κυριακή αποστρατεύεται. Ας διαφυλάξει έστω και την ύστατη στιγμή την υστεροφημία. Την επόμενη των εκλογών τον θέλουμε στο δημοτικό συμβούλιο. Να δουλεύει για τον Δήμο και όχι ο Δήμος να δουλεύει για τον Δήμαρχο», είπε.

«Πάμε για την νίκη την Κυριακή», δήλωσε στο τέλος της ομιλίας του.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2014 - Σαμαράς: «Δεν ξεχνάω αυτά που χρωστάω στον ελληνικό λαό»

Πού ψηφίζω - Βρείτε το εκλογικό σας κέντρο με ένα κλικ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - LIVE ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

Τελευταίες εκτιμήσεις, λίγο πριν την κάλπη των ευρωεκλογών