ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Καταγγελίες Χρυσής Αυγής για βρώμικες μεθοδεύσεις στο Πέραμα

Εκλογές 2014: Καταγγελίες Χρυσής Αυγής για βρώμικες μεθοδεύσεις στο Πέραμα

Η Χρυσή Αυγή με ανάρτηση στο twitter κάνει λόγο για μεθοδεύσεις, στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών:

«Χρυσή Αυγή‏@xryshaygh
Βρώμικες μεθοδεύσεις με φόντο τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Πέραμα». Και γίνεται πιο συγκεκριμένη με παραπομπή σε άλλο ιστότοπο: «Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ: Μαύρο σε όσους πολεμούν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα

Η Τ.Ο. Περάματος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει την παραμικρή σχέση με την ρίψη φέιγ βολάν στην πόλη μας σύμφωνα με τα οποία δήθεν δίνουμε στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας. Κάτι τέτοιο προφανώς δεν θα μπορούσε να έχει γίνει σε καμία περίπτωση.

Πρόκειται για μία εξόφθαλμη κίνηση προβοκάτσιας και με την ευκαιρία ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι ήδη απομακρύναμε άτομα τα οποία προσπάθησαν να εμπλέξουν το Κίνημά μας με τέτοιου είδους ενέργειες.

Επαναλαμβάνουμε προς πάσα κατεύθυνση την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής ότι δεν στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο άλλης παράταξης ή δήθεν «ανεξάρτητο» παρά μόνο τα ψηφοδέλτια του Κινήματος μας.

Δεν θεωρούμε πρόβατα τους ψηφοφόρους μας για να τους δώσουμε κομματική γραμμή, όπως με αυθάδεια πράττει το παλαιοκομματικό σύστημα. Θεωρούμε δεδομένη την καταψήφιση όλων των εκπροσώπων και των συνεργατών του πολιτικού κατεστημένου, που καταδίωξαν με τον χειρότερο τρόπο την Χρυσή Αυγή (Νδ, Πασόκ) και όσων έγιναν ουρά του Σαμαρά στον βρώμικο πόλεμο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου (Σύριζα)».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: Ευρωεκλογές 2014: Τί προβλέπεται για τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια