ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν χρειαζόμαστε την άδεια του Τσίπρα για τίποτα

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν χρειαζόμαστε την άδεια του Τσίπρα για τίποτα

Απόλυτα ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις της κυβέρνησης και τη στάση της έναντι των δηλώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για το αποτελεσμα των ευρωεκλογών, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι το μήνυμα περί ανατροπής του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έπιασε τόπο. Οι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα με πολλούς παραλήπτες, η κυβέρνηση υπέστη μία φθορά που είναι φυσιολογική και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να καρπωθεί τίποτα από τη φθορά των δύο κομμάτων που κυβερνούν».

Σχετικά με τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σημείωσε: «Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας κινούνται εκτός συνταγματικού πλαισίου και μας οδηγούν σε ένα περιβάλλον πολύ αυξημένης πόλωσης, που, κατά την άποψή μου, οι πολίτες δεν τη θέλουν».

Επίσης, εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής και δεν χρειάζεται την άδεια του κ. Τσίπρα, για τίποτα. Ο τρόπος με τον οποίο θέτει τα ζητήματα διόλου δεν προδικάζει την επιθυμία του να καλλιεργήσει κλίμα ευρύτερης συναίνεσης».

Διαβάστε επίσης:

Στουρνάρας: Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρώνονται με... μπόνους!