ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμές Παπαμιμίκου κατά του Ν. Ανδρουλάκη

Αιχμές Παπαμιμίκου κατά του Ν. Ανδρουλάκη

Κόντρα μεταξύ των δυο κυβερνητικών εταίρων ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη που επιτέθηκε κατά του υπουργού Εσωτερικών φτάνοντας στο σημείο να ζητήσει την έξοδο του από την κυβέρνηση.

«Λέμε για τον Στουρνάρα… Να σας πω την αλήθεια; Το θεωρώ δεύτερο. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο υπουργός Οικονομικών, να κάνει μια μεταρρύθμιση. Ποιος θα είναι π.χ. υπουργός Εσωτερικών που θα κάνει μια μεταρρύθμιση. Θα είναι ο κ. Μιχελάκης, που δεν έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, με τις πολιτικές του επιλογές, ότι δεν μπορεί να είναι;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ν. Ανδρουλάκης στον Βήμα Fm.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Γραμματέας της Π.Ε της ΝΔ απάντησε στον Ν. Ανδρουλάκη και υπεραμύνθηκε για το έργο που έχει διατέλεσει ο Γ. Μιχελάκης στο υπουργείο Εσωτερικών.

«Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Γραμματεα του ΠΑΣΟΚ Ν.Ανδρουλακη για την Κυβερνηση και τον Υπουργό Εσωτερικών, μου ήρθαν στο μυαλο οι αλλαγές που προωθούσε ο Γ.Μιχελακης για ενα νεο εκλογικό σύστημα στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι βελτιώσεις στον Καλλικράτη και φυσικα η προσπάθεια για το σπάσιμο των τεράστιων νησιωτικών δήμων. Όλες μπλόκαραν έπειτα απο ενστάσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ... Οταν ορισμένοι λοιπον, πάψουν να λειτουργούν με βάση τις μικροκομματικες σκοπιμότητες, τότε ναι ίσως προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις», έγραψε ο κ. Παπαμιμίκος.

Διαβάστε επίσης:

«Παγώνει» η έφοδος πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση