ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή: Μας επιβεβαίωσε ο Μουρούτης

Χρυσή Αυγή: Μας επιβεβαίωσε ο Μουρούτης

Απάντηση στον Γιώργο Μουρούτη δημοσιεύει το εθνικιστικό κόμμα

«Του είπαμε ότι μας έπαιρνε τηλέφωνα και απάντησε ότι... δεν μας συνάντησε ποτέ», αναφέρει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά το εθνικιστικό κόμμα αναφέρει:

«Την καταγγελία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για μία ακόμη απόπειρα προσέγγισης της Χρυσής Αυγής εκ μέρους της ΝΔ επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο παρατρεχάμενος του Σαμαρά, Γ. Μουρούτης.

Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου δήλωσε επί λέξει: "Μέσα στα δύο κινητά που μου κατάσχεσε η Αντιτρομοκρατική, υπήρχε ένα όνομα Γιώργος Μουρούτης. Θα βρείτε και του Μουρούτη το τηλέφωνο. Ήθελε κι αυτός επαφές".

Η απάντηση του Μουρούτη ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα, καθώς δεν διαψεύδει την καταγγελία, αλλά επί της ουσίας την επιβεβαιώνει: "Τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε και κανένα άλλο στέλεχος ή βουλευτή της Χ.Α. έχω συναντήσει, ιδιωτικά ή τυχαία, ποτέ στη ζωή μου".

Ως γνωστόν ουδέποτε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματός μας μίλησε για συνάντηση με τον Μουρούτη, αλλά για τηλεφωνικές κλήσεις, γεγονός που δεν διαψεύδεται, καθώς οι εν λόγω κλήσεις είναι καταγεγραμμένες.

Απαιτούμε την άμεση άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων, ώστε να αποδειχθεί το αληθές της καταγγελίας.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου, Ηλίας Κασιδιάρης. Φυσικά, όταν οι νεοδημοκράτες αντελήφθησαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι αδύνατο να πλαγιοκοπηθεί και να αφομοιωθεί με τέτοιες μεθόδους, ξεκίνησαν τον βρώμικο πόλεμο, τις φυλακίσεις και τις διώξεις εις βάρος μας.

Παραμένουν ακόμα αναπάντητες οι καταγγελίες για τον Μπαλτάκο και τις μυστικές συναντήσεις με δύο υπουργούς. Στο ζήτημα θα επανέλθουμε».

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Ήρθη η ασυλία των Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού