ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Ν. Μιχαλολιάκο επισκέφθηκαν οι ευρωβουλευτές της Χ.Α.

Τον Ν. Μιχαλολιάκο επισκέφθηκαν οι ευρωβουλευτές της Χ.Α.

Τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο επισκέφθηκαν σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού, οι τρεις ευρωβουλευτές του κόμματος Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης και Γιώργος Επιτήδειος.

Ο Ελ. Συναδινός εξερχόμενος από τις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε λόγο για «κατάφωρη παραβίαση του κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα και για καταπάτηση του Συντάγματος» και χαρακτήρισε «αίσχος» το γεγονός ότι βρίσκεται στις φυλακές για να δει έναν κοινοβουλευτικό αρχηγό, τονίζοντας ότι «αυτό δεν γίνεται ούτε στα αφρικανικά κράτη».

«Επισκεφθήκαμε τον αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο και τον ενημερώσαμε για τα θέματα σχετικά με την εκλογή μας στην Ευρωβουλή», δήλωσε ο άλλος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης. Πρόσθεσε δε ότι «αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην πατρίδα μας, να βρίσκεται φυλακισμένος ο αρχηγός με ανυπόστατες κατηγορίες και να μην του επιτρέπεται να ασκήσει τα καθήκοντα του στο ελληνικό Κοινοβούλιο, θα το δημοσιοποιήσουμε με κάθε μέσο σε ευρωπαϊκό όσο και διεθνές επίπεδο».

«Η συνεχιζομένη παράνομη κράτηση του αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για καθαρά πολιτικούς λόγους, πέραν του ότι αποτελεί όνειδος για κάθε πολιτισμένη κοινωνία, αγγίζει τα όρια της αντεθνικής ενέργειας», δήλωσε ο άλλος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γεώργιος Επιτήδειος.