ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαμιμίκος: Πολλά προαπαιτούμενα θα περάσουν από τα θερινά τμήματα Βουλής

Παπαμιμίκος: Πολλά προαπαιτούμενα θα περάσουν από τα θερινά τμήματα Βουλής

Τα περισσότερα προαπαιτούμενα μπορεί να περάσουν και μέσα στα θερινά τμήματα της Βουλής δήλωσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον Realfm 97,8 ανέφερε ότι «ήδη γίνεται κοινωνικός διάλογος για πολλά από τα θέματα που συζητούνται στη Βουλή. Δεν νομίζω να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι οι αποκρατικοποιήσεις. Είναι σίγουρο ότι πολλά προαπαιτούμενα θα περάσουν μέσα στο καλοκαίρι. Αυτά τα οποία έχουμε αναλάβει να υλοποιήσουμε, θα τα υλοποιήσουμε». Την ίδια στιγμή, ανέφερε πως σε όλα τα θέματα υπάρχει παρέμβαση από τη Νέα Δημοκρατία και «όταν έρθει το θέμα του αιγιαλού θα το συζητήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για το θέμα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και για την στάση του κόμματος της αντιπολίτευσης στην ανάγκη της εθνικής συνεννόησης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα δικαίωμα να λέει ότι αυτή η Βουλή δεν έχει δικαίωμα να εκλέξει πρόεδρο. Εδώ υπάρχει μια συγκεκριμένη Βουλή, με συγκεκριμένους βουλευτές. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με τους θεσμούς. Δεν μπορεί κάθε τρεις και λίγο κάποιοι οι οποίοι έχουν λυσσάξει για να ρίξουν την κυβέρνηση να βρίσκουν τεχνάσματα για να το κάνουν. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι όποιον και να προτείνουν δεν θα τον ψηφίσουν. Αυτό δείχνει μια βουλιμία ενός νέου ανθρώπου να βγει στην κυβέρνηση» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Παπαμιμίκος.

Την ίδια στιγμή, για την ανάγκη της Εθνικής συνεννόησης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ανέφερε: «Σε όλα τα μεγάλα Εθνικά ζητήματα είναι ανάγκη να υπάρχει Εθνική γραμμή και Εθνική συνεννόηση. Αλλά πως θα γίνει αυτό όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάθεται να συζητήσει τίποτα. Το βλέπω υπερβολικά δύσκολο να γίνεται κάτι τέτοιο» και πρόσθεσε:

«Είναι οι ίδιοι που λένε ότι εμείς δεν συμφωνούμε σε τίποτα. Εμάς, πάγια αρχή μας είναι να υπάρχει Εθνική συνεννόηση αλλά με αυτούς που αρνούνται τα πάντα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε».

Διαβάστε επίσης:

Παπαμιμίκος: Δεν θα γίνεται ό,τι βολεύει το ΠΑΣΟΚ