ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή: Κασιδιάρης κατά ΣΥΡΙΖΑ και Κουράκη

Χρυσή Αυγή: Κασιδιάρης κατά ΣΥΡΙΖΑ και Κουράκη

Για... ερωτοτροπίες του ΣΥΡΙΖΑ με δολοφόνους αθώων πολιτών, κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο Ηλίας Κασιδιάρης, απαντώντας στις δηλώσεις του Τάσου Κουράκη στον REAL FM για την υπεράσπιση Ξηρού.

«Θεωρώ προσβλητική και καταγγέλλω κάθε αναφορά στο όνομά μου για να δικαιολογηθούν οι "ερωτοτροπίες" του Σύριζα με δολοφόνους αθώων Ελλήνων πολιτών. Ο Κουράκης και οι Συριζαίοι βουλευτές έχουν μετατραπεί σε ουρά της μνημονιακής χούντας στην παράνομη πολιτική δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Δεν λένε λέξη για τα δικά μας ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα που καταπατώνται βάναυσα.

Δεν καταγγέλουν τις φυλακίσεις αθώων, την στέρηση του δικαιώματος ψήφου βουλευτών και την πρωτοφανή απαγόρευση να ομιλούν ελεύθερα εκπρόσωποι του λαού.

Ας μην παριστάνουν τους δήθεν ευαίσθητους όσοι χειροκροτούν την κατάλυση του Συντάγματος από την θλιβερή κουστωδία Σαμαρά-Βενιζέλου, που έχει στόχο την εξόντωση της Χρυσής Αυγής» τονίζει στη δήλωσή του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στον Real FM, προκαλώντας την αντίδραση Κασιδιάρη, τα ακόλουθα: «Κανένα φλερτ με την 17 Νοέμβρη... Θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε βιαστή, χουντικό. Θα πήγαινα και για τον Ιωαννίδη και για Χρυσαυγίτη και για Κασιδιάρη και για όλους τους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης:

Ύποπτος για τη δολοφονία των χρυσαυγιτών ο 31χρονος