ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Η πραγματική μεταρρύθμιση είναι να είσαι λαϊκός

Βούλτεψη: Η πραγματική μεταρρύθμιση είναι να είσαι λαϊκός

Για τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει στην κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου μίλησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Η κ. Βούλτεψη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι: «Η πραγματική μεταρρύθμιση είναι να είσαι λαϊκός. Εγώ ανήκω σε αυτούς που θέλουν να ακούγονται όλες οι απόψεις», είπε. Και πρόσθεσε: «Δεν έχω σηκώσει ποτέ το τηλέφωνο να πάρω δημοσιογράφο και να τον ρωτήσω γιατί έγραψε κάτι».

Πάντως, η κ. Βούλτεψη, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, είπε: «Καινούργιοι υπουργοί μπορούν να πουν τη γνώμη και να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο». «Όμως», όπως είπε, «Ο στόχος δεν αλλάζει. Θα βγούμε από την κρίση και από τα μνημόνια. Αυτό είναι δεδομένο σε όλους και στους υπουργούς και σε όλους».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στη σημερινή επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στη χώρα μας ενώ σχολίασε και τη δικογραφία που διαβίβασε στη Βουλή ο Άρειος Πάγος, περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης των πρώην υπουργών Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου και Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

«Δεν παραγράφηκε τίποτα», είπε η κ. Βούλτεψη στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Γι' αυτή την ιστορία με τον Σκαραμαγκά έχουν γίνει δύο επιτροπές και μία συζήτηση. Είχαμε τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ένας πρώην υπουργός και πολλοί συνεργάτες του είναι στη φυλακή και έχουν καταδικαστεί». Η κ. Βούλτεψη ανέφερε ακόμη ότι δεν επιτρέπεται να ξανασυζητηθεί στη Βουλή το θέμα με βάση τον κανονισμό της.

Διαβάστε επίσης: Μεταμεσονύχτια επίσκεψη Κικίλια στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα