ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κύριος Βενιζέλος και οι (νέοι) πονοκέφαλοι του Σαμαρά…

Ο κύριος Βενιζέλος και οι (νέοι) πονοκέφαλοι του Σαμαρά…

Διανοείστε τι θα συνέβαινε, αν την άγρια επίθεση κατά δικαστικών λειτουργών που έκανε το ΠΑΣΟΚ (στην ουσία ο πρόεδρός του Β. Βενιζέλος, διότι αυτός την υπαγόρευσε, ποιος Καρύδης τώρα!) την είχε κάνει κάποιο άλλο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ ας πούμε ή πολιτικό στέλεχος άλλου κόμματος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ας πούμε ή η Ραχήλ Μακρή;

Θα ανέβαιναν στα κάγκελα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, φωνάζοντας για τους θεσμούς και την ανεξαρτησία τους και καταγγέλλοντας «αυτούς που τόλμησαν…» κλπ!

Θα ανέβαιναν στα κεραμίδια οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, υλακτούντες εναντίον όσων «απειλούν τη Δικαιοσύνη»! Στη σέντρα θα τους έβγαζαν!

Κι όμως…

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο πολιτικά βουλιμικός κ. Βενιζέλος, για όλο αυτό τον συρφετό έχει –όπως προκύπτει απ’ την εύγλωττη μούγκα τους- κάθε δικαίωμα να «απειλεί» δικαστές επειδή (άκουσον, άκουσον!) τόλμησαν να στείλουν στη Βουλή δικογραφία ζητώντας να διερευνηθούν «ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες» των Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου για την όζουσα υπόθεση των ναυπηγείων!

Αν είναι δυνατό!

Να έχουν τέτοιο «θράσος» ορισμένοι δικαστικοί λειτουργοί!

Να αμφισβητούν την αυθεντία του κυρίου Βενιζέλου!

Να τολμούν να αγγίζουν το ιερό πολιτικό τοτέμ!

Και ο πρωθυπουργός;

Ως πότε θα σιωπά ανεχόμενος τα τερτίπια (ακόμα και αντιθεσμικά) του αντιπροέδρου του, για χάρη μιας συγκυβέρνησης παραπαίουσας;

Ως πότε θα σιωπά αυτός του οποίου το κόμμα χαρακτήριζε σκάνδαλο την υπόθεση των ναυπηγείων και των υποβρυχίων, υπόσχονταν εξεταστική επιτροπή για το πώς μπήκαμε στα μνημόνια και χαρακτήριζε το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο συγκυβερνά, ως κόμμα που οδήγησε την πατρίδα στην καταστροφή;

Αλλά τα –σοβαρότατα- προβλήματα αξιοπιστίας για τον Αντ. Σαμαρά δεν σταματούν εδώ.

Προχτές ήταν ο νέος υπουργός Παιδείας, ο απίστευτων κυβιστήσεων πολιτικός, ο Α. Λοβέρδος που έσπευσε με το «καλημέρα» της νέας κυβέρνησης να τα… κάνει μπάχαλο!

Χτες ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο στενός συνεργάτης του Βενιζέλου, ο Π. Κουκουλόπουλος ο οποίος έβαλε φωτιά στα τόπια!

Ενώ ο ίδιος ο Βενιζέλος (όπως έχει αποκαλύψει το Newsbomb.gr) διεκδικεί θέση… δεύτερου πρωθυπουργού προκαλώντας την οργή Σαμαρά!

Και πάει λέγοντας…

Δεν αντιλαμβάνεται ο Αντ. Σαμαράς ότι με τέτοιες ιλαροτραγικές εικόνες η νέα του κυβέρνηση όλο και περισσότερο προς… οπερέτα φέρνει;

Και θέλει, λέει, να… εξαντλήσει και την τετραετία;

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Διαβάστε επίσης:

Έκλεισαν τη Βουλή και διέγραψαν τυχόν ευθύνες για τα υποβρύχια!

Χρυσοβελώνη: Σάπιο δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ ο Σαμαράς

Κωνσταντοπούλου: Σώζουν τη χώρα ή σώζουν τον εαυτούλη τους;