ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντ. Μπακογιάννη: Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να αλλάξει πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη: Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να αλλάξει πολιτική

Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να αλλάξει πολιτική ούτε μπορεί να αλλάξει πολιτική, εκτίμησε η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε ραδιοφωνική της παρέμβαση στο ραδιοφωνικό σταθμό Real η κ. Μπακογιάννη προχώρησε σε εφ όλης της πολιτικής ύλης τοποθετήσεις, τονίζοντας την ανάγκη να ενισχυθούν οι μικρές επιχειρήσεις, καθώς όπως ανέφερε: "Εχω πολλές φορές πει ότι αυτή η κυβέρνηση θα κριθεί από το αποτέλεσμα που θα έχει στην επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων. Οι μικρές επιχειρήσεις θα δώσουν τις πολλές θέσεις εργασίας, οι μικρές επιχειρήσεις θα κρατήσουν ζωντανή την ελληνική οικονομία".

Επ αυτού, πρόσθεσε: «Είχα προχθές μία ομάδα Γερμανών βουλευτών και τους έδειξα ανάγλυφα τι σημαίνει να έχεις μικρή επιχείρηση στην Ελλάδα. Σε σύγκριση με την μικρή επιχείρηση στη Γερμανία και δεν μιλάω για τη μεσαία, τη μικρή επιχείρηση της Γερμανίας.

Τι ρευστότητα και τι δυνατότητα ρευστότητας έχουν στις τράπεζες. Αρα οι τράπεζες πρέπει να μπουν πλέον -από την ώρα που έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί και υπάρχει μία βεβαιότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και αρχίζει και γίνεται μία σημαντικότερη προσπάθεια με τις αποφάσεις του Ντράγκι να δώσει αυξημένη ρευστότητα στις τράπεζες- αυτό να οδηγήσει στη ρευστότητα των μικρών επιχειρήσεων.

Να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης της γραφειοκρατίας, διότι ακόμη τα βήματα που έχουν γίνει εκεί είναι πάρα πολύ λίγα μπροστά στο μέγεθος που χρειάζεται και τρίτον είναι απολύτως αναγκαίο να αλλάξει το φορολογικό σύστημα σε σχέση με τις επιχειρήσεις».

Διαβάστε επίσης: Τραγάκης σε Παπαδημούλη: Σόου θέλετε να στήσετε στη Βουλή