ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαλολιάκος και Παππάς χαιρετούν ναζιστικά με τη σβάστικα [pics]

Μιχαλολιάκος και Παππάς χαιρετούν ναζιστικά με τη σβάστικα [pics]

Νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντο για τη ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της σύστασή της βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται, τόσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος, όσο και ο Χρήστος Παππάς σε νεαρή ηλικία να αποδίδουν φόρο τιμής σε Χίτλερ και Μουσολίνι.

Συγκεκριμένα, τα νέα ντοκουμέντα από τη δικογραφία, τα οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Εφημερίδα των Συντακτών» δείχνουν την ηγεσία της οργάνωσης να φωτογραφίζεται είτε ο καθένας μόνος του, είτε από κοινού μπροστά από το σύμβολο των SS υψώνοντας ναζιστικά το χέρι έχοντας περασμένη στο μπράτσο της σβάστικα. Σε άλλη φωτογραφία μάλιστα φορούν αυτοσχέδια ναζιστική στολή.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από τα γραφεία του κόμματος όπου η σβάστικα έχει αντικατασταθεί από το σύμβολο SS. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, ο Χ. Παππάς φωτογραφίζεται σε στάση προσοχής και με τη σβάστικα στο μπράτσο την ώρα που χαιρετά ναζιστικά στο γερμανικό νεκροταφείο στον Διόνυσο.

Τέλος, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και φωτογραφικό υλικό που ενδυναμώνει το επιχείρημα για παγανιστικές τελετές εκ μέρους των μελών της Χρυσής Αυγής.
Πριν από δύο χρόνια, μέλη της Χρυσής Αυγής, με «πρωτομάστορα» τον Ηλία Κασιδιάρη, γιόρτασαν το θερινό Ηλιοστάσιο με τη σβάστικα.

Διαβάστε επίσης:

Προθεσμία και για τον βουλευτή της ΧΑ Πολύβιο Ζησιμόπουλο

Ρoή Ειδήσεων