ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης: Έρχονται και άλλες συλλήψεις για την υπόθεση της ηρωίνης

Βαρβιτσιώτης: Έρχονται και άλλες συλλήψεις για την υπόθεση της ηρωίνης

Την εκτίμηση πως αναμένεται να εντοπιστούν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση εισαγωγής και διακίνησης ηρωίνης στη χώρα μας εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ωστόσο, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, υποστηρίζοντας πως η μυστικότητα ήταν το μεγαλύτερο «κλειδί» για την επιτυχία των Αρχών στην εξάρθρωση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε πως ο εφοπλιστής, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση ήταν ένας εκ των βαρώνων της ηρωίνης, ωστόσο εκτιμάται πως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι «εντός και εκτός Ελλάδας», οι οποίοι δεν έχουν συλληφθεί ακόμη. Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει στη σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκομένων, είτε γιατί δεν έχει ακόμα «δέσει» η υπόθεση σε βάρος τους, είτε γιατί δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα.

«Έχουμε ακουμπήσει ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ηρωίνης σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο», είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης και χαιρέτισε τον επαγγελματισμό των στελεχών του λιμενικού σώματος που ολοκλήρωσαν τις επιχειρήσεις «χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα».

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το πλοίο που μετέφερε τους δύο τόνους ηρωίνης (vid)

: