ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καύγας Κωνσταντοπούλου – Ρήγα στη Βουλή

Καύγας Κωνσταντοπούλου – Ρήγα στη Βουλή

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγα και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε στη Βουλή.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση ότι έκλεισε τη Βουλή για να «καθαρίσει» ο κ. Βενιζέλος από το σκάνδαλο των υποβρυχίων και να παραγραφεί η δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Ο κ. Ρήγας, από την πλευρά του, σήκωσε το γάντι και όταν πήρε τον λόγο θέλησε να θυμίσει ότι αυτός που παρουσίασε το βιβλίο του κεντρικού προσώπου στο σκάνδαλο των υποβρυχίων Αντώνη Κάντα δεν ήταν άλλος από τον πατέρα της Ζωής Νίκο Κωνσταντόπουλο.

«Να μην αναζητούν λοιπόν αλλού τα πρόσωπα των σκανδάλων αλλά δίπλα τους και μέσα στο κόμμα τους» είπε ο κ. Ρήγας.

Η κ. Κωνσταντοπούλου αντέδρασε λέγοντας στον κ. Ρήγα να συνεχίσει να υπερασπίζεται τον «αθώο κ. Βενιζέλο» με αποτέλεσμα ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να πει «δεν δέχομαι διακοπές από την επιδοματούχο ανήλικη».

«Ζηλέψατε την δόξα του Δριβελέγκα» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον κ. Ρήγα να απαντάει «Ακόμα περιμένω την αγωγούλα που μου είχες τάξει».

Ανταπαντώντας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης από τον κ. Ρήγα θυμίζοντας ότι στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κάντα ήταν παρών και ο Γιάννης Στουρνάρας.