ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαμιμίκος: Να γίνει επίταξη στους εργαζομένους της ΔΕΗ αν χρειαστεί

Παπαμιμίκος: Να γίνει επίταξη στους εργαζομένους της ΔΕΗ αν χρειαστεί

Την άποψη του πως η κυβέρνηση θα πρέπει να πρέπει να επιτάξει τους εργαζομένους σε περίπτωση που αυτοί κατεβάσουν τους διακόπτες, εξέφρασε ο Γραμματέας της ΝΔ.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, εξήγησε πως δε θα πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι προσωπικά θα ήταν υπέρ της επίταξης, καθώς κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τα συμφέροντα της χώρας μέσα στην τουριστική περίοδο.

"Δεν μπορώ να πιστέψω, ότι δεν θέλω να πιστέψω ότι τα σωματεία θα φθάσουν, σε σημείο να κατεβάσουν τους διακόπτες, σε καμία περίπτωση δεν ξέρω πια είναι η απόφαση της κυβέρνησης αλλά προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να φθάσουμε μέχρι τέλους, στην επίταξη", είπε ο Γραμματέας της ΝΔ και πρόσθεσε:

"Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ν' αφήσουμε ούτε για μισό λεπτό σε κανέναν το δικαίωμα, να κατεβάσει τους διακόπτες, να χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας, να χαθούν τα έσοδα από τον τουρισμό όταν έχει γίνει μια τεράστια, προσπάθεια να έχουμε προβλήματα στην υγεία, προβλήματα στις επιχειρήσεις και να χαλάσει η εικόνα της χώρας. Ο καθένας έχει το δικαίωμα του να διαμαρτύρεται του να αγωνίζεται για τα δικαιώματά του, κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί ότι θα ρίξει τους διακόπτες, του ηλεκτρικού ρεύματος στη χώρα".

Πρόκειται ουσιαστικά, για την πρώτη δημόσια τοποθέτηση για το θέμα, το οποίο αναμένεται να είναι κυρίαρχο τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα ξεκινήσουν οι 48ωρες απεργίες που έχουν προκηρύξει τα σωματεία εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης

Άνοιγμα της ΝΔ στο Κέντρο και μεγάλος συνασπισμός