ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδική συζήτηση στη Βουλή για το Μετρό της Θεσσαλονίκης

Ειδική συζήτηση στη Βουλή για το Μετρό της Θεσσαλονίκης

Δεκτή πρόταση του βουλευτή της ΝΔ Σταύρου Καλαφάτη να γίνει ειδική συζήτηση στη Βουλή για το θέμα του Μετρό της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή και της δημοτικής αρχής, έκανε ο υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Καλαφάτη.

Η πρόταση διατυπώθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κι ο κ. Καλαφάτης επισήμανε ότι «είναι αναγκαίο ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο των πολιτικών ενεργειών που μπορούν και πρέπει να προωθηθούν για την άρση των εμποδίων που καθυστερούν την εξέλιξη του έργου».

Την Πέμπτη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις σχετικά με το έργο του Μετρό και τα αρχαία στο σταθμό της Βενιζέλου.

Επίσης ο κ. Καλαφάτης ζητάει από τον κ. Μπουτάρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο να ορίσουν ειδική συνεδρίαση του Σώματος, πριν από τις 22 Ιουλίου, με θέμα τις θέσεις του Δήμου για το Ρυθμιστικό Θεσσαλονίκης, ενόψει της συζήτησης του νομοσχεδίου της κυβέρνησης στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Κλείνει ξανά η Δελφών λόγω μετρό