ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει για το δημοψήφισμα η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Συνεδριάζει για το δημοψήφισμα η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Σήμερα το βράδυ θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκειμένου να αποφασιστεί η στάση που θα κρατήσει η παράταξη στην αυριανή συνεδρίαση της Βουλής με αντικείμενο το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ.


Οι προτάσεις που θα εξεταστούν είναι δύο. Η πρώτη θα είναι η πρόταση του Πάνου Καμμένου για παρουσία του κόμματος στη Βουλή σε επίπεδο κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, οι οποίοι θα εξηγήσουν τις θέσεις τους αναφορικά με την «αντισυνταγματικότητα» της κυβερνητικής επιλογής για τη ΔΕΗ, και στη συνέχεια, οι βουλευτών των ΑΝΕΛ να αποχωρήσουν από την αίθουσα. Η δεύτερη πρόταση, είναι η αποχή του κόμματος από την ψηφοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Πάνος Καμμένος νωρίτερα σήμερα είχε τηελφωνική επικοινωνία με τους Αλέξη Τσίπρα και Φώτη Κουβέλη, προκειμένου οι τρεις τους να χαράξουν κοινή γραμμή.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «υπάρχει θέμα σοβαρό, αφού έχουμε παραβίαση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής», ενώ όπως είπε ο ίδιος σε στενό συνεργάτη του, με τον κ. Κουβέλη συζήτησαν και «για την επίθεση που δέχονται τα κόμματά τους, με τις "αποστασίες" των βουλευτών».

Διαβάστε ακόμα:

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Κατερίνα Μάρκου