ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Βούλτεψη: καιροσκοπισμός από τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Σ. Βούλτεψη: καιροσκοπισμός από τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Για πολιτικές διαφορετικής λογικής των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αναφορικά με τη «μικρή ΔΕΗ», έκανε λόγο σε δηλώσεις της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Το μόνο κοινό που τις συνέδεε, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, ήταν η προσπάθεια συντήρησης ενός κλίματος διαρκούς πόλωσης της πολιτικής ζωής και του μεταξύ τους ανταγωνισμού, για λόγους εντυπώσεων και ψηφοθηρίας.

Συμπλήρωσε επίσης πως όταν το αρμόδιο κατά τον Κανονισμό της Βουλής Σώμα της Διάσκεψης των Προέδρων αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα στο Τμήμα Διακοπής της Βουλής, οι μάσκες, όπως χαρακτηριστικά είπε, έπεσαν γιατί συνειδητοποίησαν ότι κατά τη συζήτηση στη Βουλή θα διαπιστωνόταν πως οι προτάσεις που είχαν καταθέσει δεν μπορούσαν να συναθροιστούν μεταξύ τους, ώστε να συγκεντρωθεί ο αριθμός των 120 απαιτούμενων υπογραφών.

«Δεν μπορούσε να συναθροιστεί η πρόταση που κατέθεσε το ΚΚΕ, γιατί, όπως το ίδιο είχε δηλώσει, το περιεχόμενό της ήταν εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τις προτάσεις των άλλων κομμάτων και ως εκ τούτου θα έπρεπε να συμπορευτούν με τη Χρυσή Αυγή.

Γι' αυτό, μπροστά στον κίνδυνο του δημόσιου διασυρμού τους, ανέκρουσαν πρύμναν και αποφάσισαν την αποχή από τη συζήτηση στη Βουλή.
Η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο!» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.