ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλγαράκης εναντίον κροκόδειλου

Βουλγαράκης εναντίον κροκόδειλου

Την ώρα που σε πολιτικό επίπεδο γίνεται χαμός με το θέμα του δημοψηφίσματος της ΔΕΗ και τα ΜΜΕ αφιερώνουν σημαντικό μέρος της επικαιρότητας στον κροκόδειλο που εντοπίστηκε στο Ρέθυμνο, ο πρώην Γιώργος Βουλγαράκης έκανε μια θλιβερή διαπίστωση.

Ο πρώην Υπουργός που τελευταία επιχειρεί ανάκαμψη στη δημόσια συζήτηση μέσω social media, ανέβασε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία θλιβερή διαπίστευση. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Την ίδια ώρα που ο πολιτικός κόσμος φλυαρεί για ένα δημοψήφισμα- που ούτως η άλλως δε θα πραγματοποιηθεί, και τα κανάλια ψάχνουν το Σήφη τον Κροκόδειλο, οι διεθνείς αγορές μας γύρισαν για άλλη μια φορά τη πλάτη.

Η έκδοση του 3ετούς κοινοπρακτικού ομολόγου, απέτυχε παταγωδώς! Οι διεθνείς αγορές μας έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αμφισβήτησης και για όσους δε γνωρίζουν ,είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, που αποτυγχάνει η κάλυψη ενός τέτοιου ομολόγου. Συμπέρασμα: στην Ελλάδα εξακολουθούμε να συζητάμε τα πάντα, εκτός απ την ουσία .Εξακολουθούμε να ζούμε στο μικρόκοσμο της τηλεθέασης . Πολύ βολικό, δε νομίζετε;».. Υπογράμμισε μάλιστα, πως η έκδοση του τριετούς κοινοπρακτικού ομολόγου της κυβέρνησης, απέτυχε παταγωδώς κάτι που μάλλον αποδέχονται όσο περνάει η ώρα και στο Υπουργείο Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης

Guardian: «Ο κροκόδειλος στέλνει τουρίστες στην Κρήτη»