ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεμιστά - και όχι... σούσι - στο «συμπόσιο της Σύμης»!

Γεμιστά - και όχι... σούσι - στο «συμπόσιο της Σύμης»!

Και μηνύματα ΓΑΠ σε Σαμαρά-Βενιζέλο.

Με την ομιλία του Γ. Παπανδρέου έληξαν οι φετινές εργασίες του «Συμποσίου της Σύμης», που πραγματοποιήθηκαν στις Σπέτσες.

Με την ομιλία του ο τέως πρωθυπουργός (που πραγματοποιήθηκε στην Κοργιαλένειο Σχολή των Σπετσών) ουσιαστικά δήλωσε παρών στις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις. Έτσι έστειλε ένα μήνυμα στους Αντ. Σαμαρά και (κυρίως) Β. Βενιζέλο...

Μάλλον υπογράμμισε την παρουσία του δια... της πλαγίας, τονίζοντας με την ομιλία του, ότι σε μια προσπάθεια ανάταξης της χώρας, με ένα νέο πολιτικό ήθος, νέα προτάγματα, με εμπλουτισμό των δημοκρατικών θεσμών, με οράματα «θα είμαι παρών», επισημαίνοντας βέβαια πως σε μια τέτοια προσπάθεια δεν τον ενδιαφέρουν «καρέκλες και θέσεις».

Όπως τόνισε στο Newsbomb.gr στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου, ο τέως πρωθυπουργός είναι ικανοποιημένος απ' τις παρουσίες στο Συμπόσιο αλλά και για την απήχησή του.

Ωστόσο πρόσθεσε, ότι το Συμπόσιο δεν έτυχε καμιάς προβολής απ' την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και αυτό το αποδίδουν σε «οδηγίες» από κυβέρνηση αλλά και ΠΑΣΟΚ!

Μάλιστα μας υπογράμμισε, ότι ενώ ελάχιστοι ασχολήθηκαν με τις εργασίες του Συμποσίου, ωστόσο έσπευσαν να το προβοκάρουν, με δημοσιεύματα ότι οι συμμετέχοντες απολάμβαναν... σούσι στις Σπέτσες, όταν αυτοί δεν είχαν καν φτάσει στο νησί!

Όταν τον ρωτήσαμε, ποιο ήταν το μενού, μας δήλωσε ότι ήταν απλό. Και χαρακτηριστικά μας επεσήμανε ότι το γεύμα που ακολούθησε την τελική ομιλία του ΓΑΠ περιλάμβανε... γεμιστά, ενώ και τις άλλες μέρες δεν είχε σχέση με πολυτέλειες και άλλες προκλήσεις!

Διαβάστε επίσης:

Παπανδρέου: Στο μνημόνιο μας οδήγησε η εγκληματική πολιτική της Ν.Δ.