ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια… διαδικτυακή εικόνα, χίλιες λέξεις εγκατάλειψης!

Μια… διαδικτυακή εικόνα, χίλιες λέξεις εγκατάλειψης!

Ο χρόνος σταμάτησε στον Φλεβάρη του 2014 για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχει χάσει πλέον κάθε επαφή (και μέσω διαδικτύου) με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη, ηττηθέντα υποψήφιο στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτή της ΝΔ, ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει την 24η Φεβρουαρίου 2014.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς, πώς ένας εν ενεργεία βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, άνθρωπος του... λαού και λάτρης της «επικοινωνίας», εμφανίζεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (www.giannisioannidis.gr) να μην έχει κάνει... απολύτως τίποτα μέσα και έξω από το κοινοβούλιο από τον Φεβρουάριο του 2014, όταν και κατέθεσε τροπολογία σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Προκαλεί, τουλάχιστον, πληθώρα ερωτημάτων τα οποία ο πρώην Υπουργός θα πρέπει να απαντήσει προς τους ψηφοφόρους του, όσους έχουν απομείνει πια, για τα αίτια που οδήγησαν τον ίδιο και τους συνεργάτες του στο να εμφανίζει αυτή την τραγική εικόνα το επίσημο σάιτ του.

Μπαίνοντας σε αυτό, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να διαβάζουν... ακόμα ως πρώτο θέμα, το Δελτίο Τύπου με τη δήλωση του πρώην υποψηφίου για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Απίστευτο; Και όμως... αληθινό και σίγουρα καθόλου τιμητικό για έναν εν ενεργεία βουλευτή. Εκτός αν ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει αποφασίσει να... αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Φαίνεται, πάντως, ότι ο ίδιος έχει ξεχάσει σε απόλυτο βαθμό και το δικό του μήνυμα, όπως αυτό το στέλνει ακόμα στους ψηφοφόρους της Θεσσαλονίκης μέσω της ιστοσελίδα του:

«Φίλες και Φίλοι Θεσσαλονικείς,

Καλώς ήλθατε, στο διαδικτυακό μου τόπο.

Εδώ, θα έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνούμε και μέσα από την αμφίδρομη επικοινωνία μας, εγώ θα σας ενημερώνω για την πολιτική μου δραστηριότητα και εσείς θα με ενημερώνετε για τα θέματα που σας απασχολούν.

Συνεχίζουμε τον κοινό μας αγώνα, για να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε, για την πατρίδα μας και την πόλη μας. Σ' αυτή την προσπάθεια δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω, να εργάζομαι χωρίς εξαρτήσεις και συμβιβασμούς , με την ίδια μαχητικότητα, την ίδια αποτελεσματικότητα και το ίδιο πάθος, που με χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, μιλώντας πάντοτε με ειλικρίνεια και λειτουργώντας με αίσθημα δικαίου.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.

Καλή περιήγηση»

Τώρα, πόσο καλή μπορεί να είναι αυτή η περιήγηση που «ενημερώνει» τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για όσα έγιναν μέχρι τον... Φλεβάρη του 2014, μόνο ο Γιάννης Ιωαννίδης μπορεί να το γνωρίζει.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, πάντως, έχουν χάσει ήδη την επαφή τους με τον πολιτικό και το απέδειξαν με την επιλογή τους στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές…

Διαβάστε επίσης:

Όλα στο «φως» για ΤτΕ και Proton Bank

Ύποπτος για συνέργεια σε κακουργηματική απιστία ο Γ. Προβόπουλος

Οριστικά στο εδώλιο ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για την υπόθεση της Proton Bank

Στο εδώλιο ο Λαυρεντιάδ​ης και 33 ακόμη άτομα για το σκάνδαλο της PROTON BANK

Γ. Προβόπουλος: Ήρεμος, σίγουρος και... υπεράνω ευθυνών

Οι Έλληνες εισαγγελείς διαμηνύουν: Συγκάλυψη σημαίνει συνενοχή