ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα περιοδεία του Τέρενς Κουίκ

Νέα περιοδεία του Τέρενς Κουίκ

«Χτενίζει» όλη την Ελλάδα ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ ξεκινά νέα περιοδεία σε Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Ξάνθη και Κομοτηνή.

Το πλήρες πρόγραμμά του έχει ως εξής:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Παρασκευή 1η Αυγούστου, στις 2:00 μμ θα έχει συνάντηση στα γραφεία του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Χριστόδουλο Μπαλτογιάννη και μέλη του Δ.Σ., με μέλη του Δ.Σ. του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε., τον Πρόεδρο της Ε.Μ.Κ.Η.(Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Ηπείρου) Ιωάννη Δεκόλη και μέλη των Κτηνοτρόφων.

Στις 3:30 μμ θα έχει συνάντηση στο HOTEL OLYMPIC με τον Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα και Δημοτικούς Συμβούλους.

Στις 6:00 μμ θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ σε αίθουσα του HOTEL OLYMPIC.

Στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε χωριά στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Ειδικότερα στην Ηγουμενίτσα θα υπάρξει και συνάντηση εργασίας με τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής των ΑΝΕΛ, όπως αντίστοιχη θα έχει προηγηθεί και στα Ιωάννινα.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Σάββατο 2 Αυγούστου, στις 11:15 π.μ. συνάντηση με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας.

Στις 11:45 π.μ συνάντηση με το προεδρείο της Ομοσπονδίας επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων Κέρκυρας (ΟΕΒΕΚ).

Στις 12:15 μ.μ περιοδεία στο κέντρο της πόλης με συνοδεία κλιμακίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κέρκυρας

Στις 13:00 μ.μ συνέντευξη τύπου στα Γραφεία του κινήματος.

Στις 14:00 μ.μ συνάντηση εργασίας στα Γραφεία του κινήματος με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κινήματος Γιάννη Ζήκο, πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Κέρκυρας.

ΞΑΝΘΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Την Κυριακή και Δευτέρα 3 - 4 Αυγούστου, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, εκλεγμένος ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, θα επισκεφθεί την Ξάνθη και την Κομοτηνή.

Ειδικότερα στη Κομοτηνή θα παραβρεθεί και θα μιλήσει τη Δευτέρα το πρωί στην ημερίδα που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στο χώρο των Σχολών Αστυνομίας με θέμα «Αστυνομική Ακαδημία, το «άρμα» αναγέννησης της ΕΛ.ΑΣ.».

Νωρίτερα, το ίδιο πρωί, έχει προγραμματισθεί συνάντηση εκεί με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Χρήστο Φωτόπουλο, με βασικό θέμα τα Ταμεία αρωγής, όπως και των αστυνομικών, τα οποία αν και απολύτως υγιή, θα συνθλιβούν με το πολυνομοσχέδιο περί ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ που κατατέθηκε στη Βουλή.

Άλλες δραστηριότητες του Τέρενς Κουίκ σε Κομοτηνή και Ξάνθη, θα αφορούν σε συναντήσεις εργασίας με βασικά στελέχη του Συνδυασμού του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, προετοιμαζόμενος για τη νέα περίοδο της ΑΜ-Θ Περιφέρειας, η οποία οριοθετείται με την ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων Περιφερειάρχη και συμβούλων όλων των νέων Συνδυασμών, στις 29 Αυγούστου.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη 5 Αυγούστου, προκειμένου ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, να λάβει μέρος στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής με αντικείμενο το πολυνομοσχέδιο των προαπαιτούμενων του 1 δις που έδωσε εντολή η Τρόικα στη συγκυβέρνηση να ψηφίσει.

Διαβάστε επίσης

Τ. Κούικ: «Πρόωρη έξοδος εργαζομένων σε ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας