ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με Σαουδάραβα «κροίσο»

Συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με Σαουδάραβα «κροίσο»

Μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας θα υποδεχθεί αύριο στην Κρήτη η υπουργός Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έφθασε χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, σιωπηλά, χωρίς συνοδεία και μέτρα ασφαλείας, με πτήση της Ολυμπιακής. Η Κρητικιά υπουργός φαίνεται πως βρίσκεται στην Κρήτη στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης, γι'αυτό και οδήγησε η ίδια το αυτοκίνητο με το οποίο μετέβη στο οικογενειακό ξενοδοχείο Dolphin Bay στην περιοχή της Αμμουδάρας Μαλεβιζίου, όπου κατέλυσε το βράδυ της Τετάρτης. Σήμερα η υπουργός βρίσκεται στο Ρέθυμνο, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα μείνει ως και μετά το Δεκαπενταύγουστο.

Εν τω μεταξύ, ο Σαουδάραβας «κροίσος», νούμερο 3 στη βασιλική οικογένεια και εν δυνάμει ... επενδυτής, καθώς βρίσκεται στο top 20 των "ισχυρών" της λίστας Forbes, αναμένεται στην Κρήτη, το απόγευμα της Παρασκευής. Ο εγγονός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας έχει περιουσία που υπολογίζεται στα 31 δισ. δολάρια και θεωρείται - αν μη τί άλλο - ένας ισχυρός "παίκτης" που η Ελλάδα, και η Κρήτη, επιθυμεί να προσελκύσει.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Στο Άγιο Όρος ο Τσίπρας – Τι είπε με τους αγιορείτες πατέρες