ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψεύτικος ο λογαριασμός Αβραμόπουλου στο twitter

Ψεύτικος ο λογαριασμός Αβραμόπουλου στο twitter

Την εμφάνιση του στο twitter έκανε τις προηγούμενες ημέρες ένας λογαριασμός με τα στοιχεία του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Όπως αποδείχθηκε πρόκειται για λογαριασμό - παρωδία που δεν είχε καμία σχέση με τον Υπουργό Άμυνας.

Στο επιτελείο του κ. Αβραμόπουλου ενημερώθηκαν αμέσως, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους, ωστόσο πολλά γαλάζια στελέχη που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο την πάτησαν, νομίζοντας πως επρόκειτο για επίσημο λογαριασμό. Οι Βασίλης Κικίλιας και Ευάγγελος Αντώναρος καλωσόρισαν τον Αβραμόπουλο με tweets τους, ενώ δεν ήταν λίγοι οι πολιτικοί από όλους τους χώρους που τον έκαναν "follow".

Τελικά, ο λογαριασμός δεν άργησε να αποκαλυφθεί πως ήταν παρωδία μιας και στο δεύτερο tweet του ήταν... αποκαλυπτικό για τους σκοπούς αυτού που το δημιούργησε για να σατιρίσει. "Σας ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθέναν ξεχωριστά για την υποδοχή που μου επιφυλάξατε. Δεσμεύομαι να μην τσαλακωθώ ποτέ" έγραψε ο διαχειριστής του λογαριασμού, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πως δεν πρόκειται για τον επίσημο λογαριασμό του νέου Επιτρόπου, ο οποίος πάντως ακόμα δεν έχει μπει στον κόσμο των social media.