ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντάρτικο από Σηφουνάκη: Δεν ψηφίζω τον ΕΝΦΙΑ αν δεν γίνουν αλλαγές

Αντάρτικο από Σηφουνάκη: Δεν ψηφίζω τον ΕΝΦΙΑ αν δεν γίνουν αλλαγές

Αποφασισμένος να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον ΕΝΦΙΑ δηλώνει ο Νίκος Σηφουνάκης, ο οποίος με επιστολή του στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του και ζητά αλλαγές.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για αδικίες που επιβαρύνουν τους πολίτες που δεν θα έχουν τη φοροδοτική ικανότητα να ανταποκριθούν στις νέες υποχρεώσεις και επισημαίνει ότι «οι παραλογισμοί του ΕΝΦΙΑ προφανώς και δεν αίρονται με την χρονική μετάθεση ή τη χρονική επιμήκυνση καταβολής των δόσεων».

Αναλυτικά η δήλωση Σηφουνάκη:

"Λυπάμαι αλλά φαίνεται ότι δεν έχει γίνει κατανοητό ότι η αλλοπρόσαλλη και χωρίς σε βάθος μελέτη της δυναμένης να υπομείνουν οι πολίτες φορολογικής πολιτικής οδήγησε η αξιωματική αντιπολίτευση να έρθει πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές και με τα "πασαλείμματα" που αν αληθεύουν οι πληροφορίες ετοιμάζονται ως βελτιώσεις του ΕΝΦΙΑ απλώς θα ενισχύσει καταλυτικά τις δυνάμεις της, δεδομένου ότι οι συνεπείς πολίτες αισθάνονται ότι πλέον δημεύεται η περιουσία τους", σημειώνει ο κ. Σηφουνάκης, ζητώντας από τον Ευάγγελο Βενιζέλο "ριζικές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ".

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τον ΕΝΦΙΑ

Διαβάστε επίσης:

ΕΝΦΙΑ: Κλείδωσαν οι 6 δόσεις παρά τη δυστοκία των φορολογουμένων

Δεν μπορεί να κυβερνηθεί έτσι ο τόπος

ΕΝΦΙΑ: Αυτό είναι το νέο σχέδιο του υπουργείο Οικονομικών

«Στέγνωσαν» τον κόσμο με φόρους